HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γ.Κοσμάς: Συλλυπητήριο μήνυμα για τον θάνατο του Σπύρου Γιαννούλια (Σικάγο Η.Π.Α)

Σικάγο 25 Μαρτίου 2012 ο Γεώργιος Κοσμάς  με τον Ομογενή, από την Κλειτορία, αείμνηστο  ονομαστό Γιατρό, Σπύρο Γιαννούλια, και...

Σικάγο 25 Μαρτίου 2012 ο Γεώργιος Κοσμάς 
με τον Ομογενή, από την Κλειτορία, αείμνηστο 
ονομαστό Γιατρό, Σπύρο Γιαννούλια, και τη σύζυγό
του Γιώτα Κωστοπούλου 
γράφει ο Γεώργιος Μ.Κοσμάς
Με τη σκέψη μου στον αείμνηστο και αγαπητό μου φίλο από την Κλειτορία, Σπύρο Γιαννούλια, που δόξασε την Ελλάδα, ως Ομογενής Καλαβρυτινός και ως φημισμένος Γιατρός στο Σικάγο Η.Π.Α., με τις μακρινές αναμνήσεις μου από τα «πέτρινα» χρόνια στο Γυμνάσιο Κλειτορίας, που ως μεγαλύτερο από εμένα μαθητή, τον θαύμαζα και τον είχα πρότυπο για τη ζωντάνια και την ευφυΐα του, με τις πρόσφατες αναμνήσεις μου από τις παρέες και τις βόλτες μας στην περιοχή των Καλαβρύτων κατά τις συχνές επισκέψεις του στην Ελλάδα, καθώς και με τη σκέψη των αξέχαστων ημερών που πέρασα μαζί του και με την οικογένειά του στο Σικάγο το Μάρτιο του 2012, εκφράζω τα ειλικρινή μου συλλυπητήρια στη σύζυγό του Γιώτα Κωστοπούλου, στους γιούς του Χρήστο, Σταύρο και Κώστα και στις οικογένειές τους, καθώς και στα αδέρφια του και φίλους μου Γιάννη, Δημήτρη, Αγλαΐα και Χρυσούλα και στις οικογένειές τους. Ο Θεός να τον αναπαύσει!
Αθήνα 12 Φεβρουαρίου 2014
Γεώργιος Μιλτ. ΚΟΣΜΑΣ
Δικηγόρος παρ’ Αρείω Πάγω
επιτ. Πρόεδρος της Παγκαλαβρυτινής Ένωσης


1 σχόλιο

  1. ΓΙΑ ΤΟ ΘΑΝΑΤΟ ΤΟΥ ΑΓΑΠΗΜΕΝΟΥ ΜΑΣ ΣΥΓΓΕΝΗ ΚΑΙ ΕΞΑΙΡΕΤΟΥ ΕΠΙΣΤΗΜΟΝΑ ΣΠΥΡΟΥ ΓΙΑΝΝΟΥΛΙΑ ΕΚΦΡΑΖΟΥΜΕ ΤΑ ΘΕΡΜΑ ΣΥΛΛΥΠΗΤΗΡΙΑ ΜΑΣ ΣΤΗΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑ ΤΟΥ ΚΑΙ ΣΤΑ ΑΔΕΛΦΙΑ ΤΟΥ.ΑΙΩΝΙΑ Η ΜΝΗΜΗ ΤΟΥ.ΤΑΚΗΣ ΓΕΩΡΓΑΚΟΠΟΥΛΟΣ-ΣΟΦΙΑ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.