HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ενημέρωση από τον Σύλλογο Καρνεσιωτών

Συλλογικότητα (Ουσιαστικό): ομαδικότητα, συνεργασία Συλλογική δράση είναι η έκφραση µιας οµάδας ανθρώπων µε ενιαία φωνή είναι, δηλαδή,...

Συλλογικότητα (Ουσιαστικό): ομαδικότητα, συνεργασία
Συλλογική δράση είναι η έκφραση µιας οµάδας ανθρώπων µε ενιαία φωνή είναι, δηλαδή, µια µέθοδος αντιµετώπισης προβληµάτων.
Δεν είναι τυχαία η επιλογή της λέξης συλλογικότητας για την εισαγωγή του άρθρου τούτου. Ο σύλλογός μας είναι ταυτισμένος με αυτή. Συλλογικότητα, τόσο στη λήψη των αποφάσεων όσο και στη δράση μας. Αυτό το ιδανικό προσπαθούμε να κάνουμε πράξη, ξεχνώντας τον ατομικισμό και τους εγωισμούς. Και η πράξη είναι γεγονός, ειδικά στον τρόπο που διανεμήθηκαν τα ημερολόγια του χωριού μας για το 2014. Μικροί και μεγάλοι κατόρθωσαν να φτάσει το ημερολόγιο μας ακόμα και στην άλλη πλευρά του πλανήτη. Ειδικά η προσπάθεια του μικρού Τάσου Γεωργακόπουλου, που έσπευδε να μοιράσει ημερολόγια όπου κι αν βρισκόταν, δεν μπορούσε παρά να μας συγκινήσει. Συγχαρητήρια στους γονείς του και εδώ παίρνει σάρκα και οστά πως το μήλο κάτω από τη μηλιά θα πέσει.
Νιώθουμε ευλογημένοι ως Δ.Σ του συλλόγου τούτου που η νεολαία μας είναι πάντα στο πλευρό μας και μας στηρίζει. Τα παιδιά είναι το μέλλον και εμείς οι μεγαλύτεροι πρέπει να δρούμε έτσι ώστε η νεολαία να μην ξεχνά το χωριό της, το χωριό μας.
Οι δράσεις μας, δεν έχουν σαν στόχο να μαντρώσουν τη νεολαία μας σε ένα χωριό που δεν τους προσφέρει τίποτα. Αντίθετα, προσπαθούμε μέχρι την τελευταία ρανίδα του αίματός μας να δημιουργούμε ένα περιβάλλον που ωθεί τα παιδιά στο να ζουν και να αναπνέουν για τον τόπο τούτο.
Εδώ, οφείλουμε να ευχαριστήσουμε και τους επιχειρηματίες- που εκτός από τα δώρα που προσφέρουν σε κάθε ευκαιρία σε όλες τις λαχειοφόρους που πραγματοποιεί ο Σύλλογος- με μεγάλη γενναιοδωρία προχώρησαν και σε αγορά μεγάλου αριθμού ημερολογίων.
Τα κακώς κείμενα:
Έχουν περάσει 7 περίπου μήνες από την ημέρα που τα παιδιά του χωριού μας () είχαν προβεί με τη βοήθεια του Συλλόγου μας στον καθαρισμό 2 αιθουσών του σχολείου στα Αλώνια. Στην φάση εκείνη, είχαμε πιστέψει μάταια όπως αποδείχτηκε στην δέσμευση της κυρίας Χαράς Γεωργακοπούλου για άμεση συλλογή των απορριμμάτων. Δυστυχώς, 7 μήνες μετά, τα σκουπίδια βρίσκονταν ακόμα εκεί και απαιτήθηκε η προσωπική πρωτοβουλία των Γιώργου Αθανασόπουλου και Χρήστου Ζαβούρη οι οποίοι μάζεψαν και μετέφεραν τελικά τα απορρίμματα. Ευχαριστούμε θερμά τους δύο ιδιώτες και θυμίζουμε στους τοπικούς άρχοντες πως οι εκλογές της αυτοδιοίκησης πλησιάζουν.
Ας αρχίσουν οι χοροί:
Όταν μια συνταγή είναι επιτυχημένη, οφείλεις να την ακολουθήσεις ξανά. Για το λόγο αυτό, ο Σύλλογός μας προτίμησε να πραγματοποιήσει τον ετήσιο χορό του στο κέντρο διασκέδασης που μας φιλοξένησε και πέρυσι. Έχουμε την χαρά να σας προσκαλέσουμε στις 23 Φλεβάρη, στο κοσμικό κέντρο «Καραγκιόζης», στο Περιστέρι, στη διεύθυνση Τρώων 11 και ώρα 1 το μεσημέρι. Περιμένουμε όλους τους Καρνεσιώτες αλλά και τους φίλους του χωριού μας να μας τιμήσουν με την παρουσία τους, να διασκεδάσουν μαζί μας και να τιμήσουμε με κέφι και χορό, τον τόπο μας, ακόμα και εδώ, στην Πρωτεύουσα.
Θα θέλαμε να μας γνωστοποιήσετε την πρόθεσή σας να παραστείτε στο Καρνεσιώτικο γλέντι μια εβδομάδα πριν την πραγματοποίηση αυτού για να οργανωθεί όσο καλύτερη μπορεί το αντάμωμά μας.
Αξίζει να τονίσουμε πως η τιμή που καταφέραμε να εξασφαλίσουμε ανά άτομο είναι 13 ευρώ, ελπίζουμε …γουρλίδικος αριθμός. Η παρουσία σας θα μας τιμήσει. Η στήριξή σας, μας γεμίζει δύναμη. Όλοι μαζί μπορούμε τα πάντα και τίποτα δεν μας σταματά. Ναι στη συλλογικότητα, όχι στον ατομικισμό!
Με εκτίμηση το Δ.Σ.του Συλλόγου

φωτό: Νίκος Αθανασόπουλος

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.