HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι Αχαιοί "bandamadara" τώρα και σε cd!

Έχει κλείσει ήδη δύο χρόνια παρουσίας στην μουσική σκηνή το Αχαικό συγκρότημα "bandamadara"  και έφτασε επιτέλους η ώρα και...


Έχει κλείσει ήδη δύο χρόνια παρουσίας στην μουσική σκηνή το Αχαικό συγκρότημα "bandamadara" και έφτασε επιτέλους η ώρα και μετά από απαίτηση χιλιάδων θαυμαστών, να παρουσιάσουν το πρώτο τους cd που αποτελείται από 6 δικά τους τραγούδια.

Μέσα από αυτά τα 6 τραγούδια, οι bandamadara μας μιλούν για τις ανθρώπινες σχέσεις, τη μετανάστευση, αλλά και το αγάπημένο τους θέμα, τον Ζωολογικό Κήπο της Πλατείας Συντάγματος!

Η παραγωγή έγινε από το ίδιο το συγκρότημα, και έτσι η διάθεση των cd δεν θα γίνεται από δισκοπωλεία, αλλά μόνο στις συναυλίες, ή εάν τους πετύχετε κάπου στους δρόμους!

Οι επόμενες κινήσεις των "bandamadara", είναι μία συναυλία στην Πάτρα μέσα στον Φεβρουάριο (θα ανακοινωθεί σύντομα) με σκοπό την προώθηση του cd, και στη συνέχεια μία σειρά συναυλιών σε άλλες πόλεις, πραγματοποιώντας τα όνειρα που έκαναν μόλις ξεκίνησαν να παίζουν μουσική, δηλαδή να κάνουν ταξίδια μακρινά (κι ας είναι άφραγκοι στο βενζινάδικο!!)...

Η μουσική που παίζουν οι "bandamadara"είναι κυρίως με ελληνικό στίχο, σε στυλ reggae και ska κατά βάση. Ήδη έχουν ηχογραφήσει  demo με δικά τους τραγούδια σε αυτό το στυλ αλλά και με διασκευές ελληνικών και ξένων κομματιών πάλι στο ίδιο ύφος. Μέλη της μπάντας είναι οι: Χρυσανθόπουλος Νίκος (κιθάρα, φωνή), Παπάκος Αλέξανδρος (κιθάρα), Μαυρογόνατου Πατρίσια (φωνή), Μπιρλής Γαβριήλ (τύμπανα), Ζέρβα Τέτη (μαντολίνο, ακορντεόν), Κουρμπανάς Δημήτρης (μπάσο), Τριανταφυλλίδης Γιώργος (κρουστά) Κούτσικος Απόστολος (τρομπέτα).

Σε πρόσφατο live του συγκροτήματος στον "Μικρό Πρίγκηπα" στην Πάτρα και μετά από πρόσκληση μαθητή (Κούστικου Απόστολου) στον δάσκαλό του (Γίωργο Μπαμπαράκο) διευθυντή της Φιλαρμονικής Καλαβρύτων συνεργάστηκαν και έπαιξαν μαζί τα δικά μας παιδιά, μέλη της Φιλαρμονικής Καλαβρύτων αλλά και μέλη των "blowing in the wind", Χριστίνα Μπαρλογιάννη - τρομπέτα Γιάννης Κανακάρης - τρομπόνι Φωτεινή Στεφανοπούλου – άλτο σαξόφωνο. Είχε κληθεί και Τίμος Σπανόπουλος-τενόρο σαξόφωνο αλλά λόγω υποχρεώσεων δεν μπόρεσε να παραβρεθεί αλλά θα είναι σίγουρα την επόμενη φορά. 

Οι νεολαίοι μας έχουν ταλέντο, έχουν θέση και άποψη, αποτελούν ελπίδα και πρέπει με κάθε ευκαιρία να τους στηρίζουμε. Αξίζουν την προσοχή μας. 



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.