HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

13 Απριλίου η 1η Ποδηλατική Ανάβαση Πλατανιώτισσας

Στις 13/4/2014 ημέρα Κυριακή πριν την Μεγάλη εβδομάδα ο ποδηλατικός όμιλος Διαγόρας Αιγίου σύμφωνα με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπο...

Στις 13/4/2014 ημέρα Κυριακή πριν την Μεγάλη εβδομάδα ο ποδηλατικός όμιλος Διαγόρας Αιγίου σύμφωνα με την έγκριση της Ελληνικής Ομοσπονδίας Ποδηλασίας και την τοπική κοινότητα Καλαβρύτων ΠΛΑΤΑΝΙΩΤΙΣΣΑ συνδιοργανώνουν αγώνα ποδηλασίας Δρόμου 1η Ανάβαση Πλατανιώτισσας.
για την καλύτερη διοργάνωση του αγώνα και την σωστή εξυπηρέτηση των αθλητών και των συνοδών τους χρειαζόμαστε όλη την Αιγιάλεια στο πλευρό μας .........η ελάχιστη βοήθεια σας, υλικοτεχνική ή οικονομική θα είναι για μας μια ανάσα που θα συμβάλει στην τουριστική ανάπτυξη της περιοχής μας .....
θα χαρούμε να συμμετέχουν περίπτερα στον τερματισμό με ποδηλατικό εξοπλισμό, τουριστικών ειδών, παραδοσιακών προϊόντων της ευρύτερης περιοχής της Αιγιαλείας .
για περισσότερες πληροφορίες καλέστε στο 6987029381 Γιώργος Τζάκης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.