HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η Lena Bopp της «Frankfurter Allgemeinen Zeitung» κατέγραψε τις ομορφιές των Καλαβρύτων

Η γνωστή δημοσιογράφος της Γερμανίας για τα πολιτιστικά και ταξιδιωτικά της ρεπορτάζ Κα Bopp Lena επισκέφτηκε τα Καλάβρυτα για ένα τρι...

Η γνωστή δημοσιογράφος της Γερμανίας για τα πολιτιστικά και ταξιδιωτικά της ρεπορτάζ Κα Bopp Lena επισκέφτηκε τα Καλάβρυτα για ένα τριήμερο δημοσιογραφικό ταξίδι. Η Κα Bopp αρθρογραφεί στην Frankfurter Allgemeinen Zeitung μια εφημερίδα με 300.000 πωλήσεις σε  ημερήσια φύλλα σε όλη την Γερμανία.
Η κα Bopp βρέθηκε στα Καλάβρυτα το Σαββατοκύριακο 10/1/14 και 11/1/14  συνοδευόμενη  από τον Κο Καλαμάκη Θεόδωρο απεσταλμένο της Marketing Greece και υπεύθυνο στο  τομέα δημοσίων σχέσεων.
Το δημοσιογραφικό ταξίδι δημιουργήθηκε μετά από συνεργασία της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων και της Marketing Greece στα πλαίσια της προσπάθειας για την προβολή και προώθηση του τουριστικού προϊόντος των Καλαβρύτων στο εξωτερικό.
H Κα Bopp την πρώτη ημέρα (Παρασκευή 10/1/14)  πραγματοποίησε την διαδρομή με τον οδοντωτό σιδηρόδρομο και στην συνεχεία   ξεναγήθηκε στην Ιερά Μονή της Αγίας Λαύρας σ την Ιερά μονή του Μεγάλου Σπηλαίου , το Μουσείο Καλαβρυτινού ολοκαυτώματος και τον Τόπο Θυσίας συνοδευόμενη από τον πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Καλαβρύτων                Κον Κωνσταντίνο Δαφαλιά.
Το απόγευμα συναντήθηκε με τον Δήμαρχο Καλαβρύτων Κον Λαζουρά Γεώργιο με τον οποίο συζήτησαν  θέματα που αφορούν την  τουριστική ανάπτυξη του Δήμου αλλά και τα μελλοντικά του πλάνα για την προβολή και προώθηση του Δήμου Καλαβρύτων.
Την δεύτερη ημέρα (Σάββατο 11/1/14)  το πρόγραμμα περιελάμβανε επίσκεψη  στο Χ.Κ.Καλαβρύτων ,  το Σπήλαιο Λιμνών και την περιοχή του Πλανητέρου.
Εντυπωσιασμένη από τα σημαντικά ,  θρησκευτικά και ιστορικά μνημεία  ,  τον φυσικό πλούτο , την διαδρομή του οδοντωτού , την μοναδικότητα του Σπηλαίου λιμνών , την απίστευτη δυνατότητα στο Χ.Κ.Καλαβρύτων να κάνεις  Ski με θέα την θάλασσα σε τόσο οργανωμένο επίπεδο  και την φιλοξενία  η Κα Bopp μας διαβεβαίωσε ότι τα Καλάβρυτα σίγουρα θα αποτελέσουν πόλο έλξης των γερμανών τουριστών και πως η ίδια θα συμβάλλει τα μέγιστα προς την κατεύθυνση αυτή με την δημοσιογραφική της πένα.

Στο δημοσιογραφικό ταξίδι σημαντική ήταν και η συμβολή του Δήμου Καλαβρύτων και του Δημάρχου Κου Λαζουρά Γεωργίου , του Χ.Κ.Καλαβρύτων , του Σπηλαίου Λιμνών Καστριών , του Δημοτικού Μουσείου Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος και της ΤΡΑΙΝΟΣΕ.  

johnpatrablog

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.