HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Κανονικά θα συνεχίσει να εκτελείται η μεταφορά των μαθητών με τα ΚΤΕΛ Αχαΐας

Κανονικά θα συνεχίσει να εκτελείται η μεταφορά των μαθητών στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, μετά τη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθ...

Κανονικά θα συνεχίσει να εκτελείται η μεταφορά των μαθητών στην Περιφερειακή Ενότητα Αχαΐας, μετά τη σημερινή σύσκεψη που πραγματοποιήθηκε στο Γενικό Λογιστήριο του Κράτους στην Αθήνα.
Στη συνάντηση αυτή, συμμετείχαν εκ μέρους της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας, ο Περιφερειάρχης Απόστολος Κατσιφάρας, ο Αντιπεριφερειάρχης Π.Ε. Αχαΐας Γρηγόρης Αλεξόπουλος και υπηρεσιακοί παράγοντες, ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ Αχαΐας Ανδρέας Μανωλόπουλος και ο αντιπρόεδρος Χρήστος Παπανδρέου, καθώς και παράγοντες του Υπουργείου Οικονομικών.
Έγινε εκτενής συζήτηση επί του κρίσιμου ζητήματος της μεταφοράς των μαθητών, δόθηκαν αμοιβαίες διευκρινήσεις, ενώ αναμένεται άμεσα και σχετικό έγγραφο από το Υπουργείου που θα διευκρινίζει την περαιτέρω διαδικασία

Και οι δύο πλευρές εξέφρασαν την ικανοποίησή τους, καθώς πρυτάνευσε η λογική της μεταφοράς των μαθητών ως προτεραιότητα.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.