HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Η ημερομηνία προβολής της «Νόστιμης γης» από τα Καλάβρυτα

Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στις 20:00 , η εκπομπή «Νόστιμη γη» επιστρέφει με νέα επεισόδια ξεκινώντας το ταξίδι της από τα Καλάβρυ...



Το Σάββατο 8 Φεβρουαρίου, στις 20:00, η εκπομπή «Νόστιμη γη» επιστρέφει με νέα επεισόδια ξεκινώντας το ταξίδι της από τα Καλάβρυτα. Ο γνωστός σεφ, Βασίλης Καλλίδης, ταξιδεύει στα βουνά της Αχαΐας, και ανεβαίνει στον κάτασπρο Χελμό για να κάνει σκι και να μαγειρέψει στο χιόνι. Περιπλανιέται στα όμορφα Καλάβρυτα, επισκέπτεται ένα οινοποιείο με τοπικές ποικιλίες κρασιού δοκιμάζοντας λιχουδιές της περιοχής και ανακαλύπτει γευστικά μυστικά της πόλης. Μαθαίνει τα πάντα για τη βαρελίσια φέτα Καλαβρύτων, δοκιμάζει γαλακτομπούρεκο, μαγειρεύει χοιρινό ρολό γεμιστό με παστουρμά καραμανλίδικο για τη γιορτή στην πλατεία αλλά και γίδα κοκκινιστή με χοντρά μακαρόνια πάνω στο χιόνι. Τέλος, οργανώνει στην κεντρική πλατεία των Καλαβρύτων ένα αυτοσχέδιο, ξεχωριστό γλέντι γεμάτο μουσική, χορό και πολύ φαγητό.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.