HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

"Αλλαγή Σκηνικού" στην Πετρούπολη Αττικής με Καλαβρυτινό Δήμαρχο

Ο Συμπατριώτης μας, Θεόδωρος Λάππας , από την Λυκούρια Καλαβρύτων με μακρά πορεία  στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι υποψήφ...

Ο Συμπατριώτης μας, Θεόδωρος Λάππας, από την Λυκούρια Καλαβρύτων με μακρά πορεία  στα δρώμενα της τοπικής αυτοδιοίκησης θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στις Δημοτικές εκλογές του Δήμου Πετρούπολης Αττικής
Ο Θοδωρής Λάππας πιστεύει, όπως και πολλοί άλλοι, ότι ήρθε η ώρα να ηγηθεί της προσπάθειας για "ΑΛΛΑΓΗ ΣΚΗΝΙΚΟΥ".
Γι’ αυτό μας προσκαλεί όλους στις 2 Φεβρουαρίου, ημέρα Κυριακή στις 11:00 το πρωί στην αίθουσα εκδηλώσεων του 2ου Δημοτικού Σχολείου Πετρούπολης (Κ.Βάρναλη 33) να ακούσουμε τις προτάσεις του για το μεγάλο βήμα μετάβασης, του Δήμου Πετρούπολης, να υλοποιήσει τους στόχους που θα του θέσουν οι δημότες για να το βιώσουν στην καθημερινότητά τους.
Ο Θοδωρής Λάππας, γεννήθηκε στη Λυκούρια το 1963, σπούδασε διοίκηση οργανισμών και επιχειρήσεων, εργάζεται  στην ΕΥΔΑΠ, πρώην αντιδήμαρχος του δήμου Πετρούπολης και νυν αντιπρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου. Παντρεμένος με την Κων/να Πολιτσοπούλου από το Ελληνικό Γορτυνίας, έχει μία κόρη 15 ετών τη Μαρία.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.