HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε τροχιά διαδικτύου η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων

Μπήκε επιτέλους σε ...τροχιά διαδικτύου η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων www.kalavrita.gr   Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γ.Λαζουράς ...



Μπήκε επιτέλους σε ...τροχιά διαδικτύου η νέα ιστοσελίδα του Δήμου Καλαβρύτων www.kalavrita.gr 
Ο Δήμαρχος Καλαβρύτων Γ.Λαζουράς στο μήνυμα του τονίζει ότι "Στόχος μας είναι, η ιστοσελίδα να αποτελέσει ένα χρήσιμο εργαλείο για όλους, που θα παρέχει χρήσιμες πληροφορίες και υπηρεσίες, τόσο στους δημότες, όσο και στους επισκέπτες του Δήμου Καλαβρύτων, καθώς θα αναβαθμίζεται και θα εμπλουτίζεται διαρκώς με νέες υπηρεσίες. Σ' αυτήν την προσπάθεια θέλουμε και τη δική σας υποστήριξη μέσω του διαύλου επικοινωνίας, ευελπιστώντας ο δικτυακός μας τόπος να αποτελέσει πρό(σ)κληση για να γνωρίσετε ακόμα καλύτερα τα Καλάβρυτα και την ευρύτερη περιοχή".
Την καλωσορίζουμε έστω και με καθυστέρηση (έπρεπε να έχει παραδοθεί από τέλη Σεπτεμβρίου όπως είχαμε γράψει (διαβάστε ΕΔΩ), ευχόμενοι πάντα να λειτουργεί για το καλό των δημοτών και για το καλό του τόπου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.