HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακάλεσε την παραίτηση του ο Δ. Χουλιάρας - Δέσμευση Δημάρχου για το θέμα της πλατείας

Δημοτικό συμβούλιο ελιγμών θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων με εντάσεις, δεσμε...

Δημοτικό συμβούλιο ελιγμών θα μπορούσε να χαρακτηρίσει κανείς το σημερινό Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων με εντάσεις, δεσμεύσεις, υποσχέσεις και ανακλήσεις.
Συγκεκριμένα ο Δημήτρης Χουλίαρας ανακάλεσε την παραίτησή του από πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου κάτω από τις πιέσεις και τα δημοσιεύματα περί της διάδοχης κατάστασης και δεν ολοκληρώθηκε έτσι ο σχεδιασμός του Δημάρχου κ. Γιώργου Λαζουρά να τοποθετήσει στην θέση του Αντιδημάρχου Κλειτορίας τον κ Χουλιάρα και να προτείνει πρόεδρο του Δημοτικού την Χαρά Γεωργακοπούλου όπως είχε αποκαλύψει το ρεπορτάζ ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS. Ο σχεδιασμός της "αλλαγής φρουράς" έγινε ακόμα πιο περίπλοκη με το ενδιαφέρον του Βασίλη Τακτικού για την προεδρία του Δημοτικού Συμβουλίου. Αποτέλεσμα όλων η ανάκληση της παραίτησης Χουλιάρα. 
Στα αξιοσημείωτα το εκτός ημερήσιας διατάξεως θέμα της πλατείας των Καλαβρύτων που έθεσε ο Λεωνίδας Βασιλόπουλος με αφορμή τα δημοσιεύματα πάλι εδώ στο ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, τόσο από τα δικά μας ρεπορτάζ όσο και από το άρθρο - παρέμβαση του κ. Φίλιππου Σαρδελιάνου. Ο Δήμαρχος κ. Λαζουράς δεσμεύτηκε να θέσει το θέμα στο επόμενο Δημοτικό Συμβούλιο αφού ούτως η άλλως όπως δήλωσε δεν θα γίνουν εργασίες αυτό το διάστημα.
Θα περιμένουμε την υλοποίηση της δέσμευση του κ. Δημάρχου για το θέμα της πλατείας που το θεωρούμε μείζονος σημασίας ώστε να γίνει ένας γόνιμος διάλογος με γνώμονα πάντα το καλό των Καλαβρύτων και όχι των πολιτικών σκοπιμοτήτων.
ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.