HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μεγάλη νίκη της Α.Ε.Καλαβρύτων μέσα στο Σκεπαστό 2-4

Καινούργιο ενδιαφέρον απέκτησε η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 3ο Όμιλο της Γ’ Κατηγορίας, καθώς τα Καλάβρυτα στο μεγάλο...



Καινούργιο ενδιαφέρον απέκτησε η κορυφή του βαθμολογικού πίνακα στον 3ο Όμιλο της Γ’ Κατηγορίας, καθώς τα Καλάβρυτα στο μεγάλο τοπικό ντέρμπι νίκησαν και μάλιστα εκτός έδρας την πρωτοπόρο ομάδα του Σκεπαστού με σκορ 2-4, την υποχρέωσαν στην πρώτη της ήττα στο φετινό Πρωτάθλημα και πλέον απέχουν τέσσερις βαθμούς από το ρετιρέ, εκεί όπου βρίσκεται επίσης και ο Φοίνικας Σαλμενίκου.
Οι φιλοξενούμενοι του Μιχάλη Βασιλείου ευτύχησαν να πάρουν κεφάλι στο σκορ με το …καλημέρα, όταν στο 4’ ο Γιώργος Μπερτσουκλής με το πρώτο του φετινό γκολ έβαλε την ομάδα του σε θέση οδηγού. Με αυτό το σκορ οι δύο ομάδες οδηγήθηκαν στα αποδυτήρια, αφού παρά τις προσπάθειες εκατέρωθεν δεν άλλαξε κάτι.
Αντίθετα στην επανάληψη τα γκολ και οι αποβολές έπεσαν …βροχή. Στο 51’ ο Ηλίας Κανελλόπουλος ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 0-2, δίνοντας ένα σημαντικό προβάδισμα στην ομάδα του. Όμως η αντίδραση των γηπεδούχων του Ανδρέα Μπάλιου ήταν άμεση και μέσα σε 6’ έφθασαν στην ολική ανατροπή, πρώτα στο 56’ με τον Γαβρίλη Καζανά (12ο φετινό) και εν συνεχεία στο 62’ με τον Κώστα Τσάφο. Στο 73’ η απόφαση του διαιτητή κ. Διονυσίου Τραυλού να σφυρίξει την εσχάτη των ποινών σε βάρος των γηπεδούχων, εξόργισε τους τελευταίους αναγκάζοντας τον εν λόγω διαιτητή να βγάλει από το τσεπάκι του 3 κόκκινες κάρτες (!), στον Ανδρέα Βασιλακόπουλο, στον Κώστα Τσάφο και στον Δημήτρη Παπαγεωργίου που ήταν στον πάγκο, αφού νωρίτερα είχε γίνει αλλαγή. Ο Ηλίας Κανελλόπουλος δεν αστόχησε στο πέναλτι και έκανε το 2-3, ενώ στο 77’ ο Βασίλης Θανόπουλος διαμόρφωσε το τελικό 2-4.
Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι φιλοξενούμενοι ολοκλήρωσαν τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής στο 84’ του Θανάση Αλεξόπουλου.
Πάντως, η διοίκηση του Σκεπαστού εκφράζει σοβαρά παράπονα και διαμαρτύρεται έντονα για τον διαιτητή κ. Διονύσιο Τραυλό, τον οποίο ούτε λίγο, ούτε πολύ τον καθιστούν υπεύθυνο για την ήττα της ομάδας του.

Ρεπορτάζ: Βασίλης Δαβαρίας
φωτορεπορτάζ: Νίκος Βελάνας






johnpatrablog

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.