HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Διεθνής συνάντηση της εθελοντικής οργάνωσης Service Civil International (SCI)

Η Διεθνής συνάντηση της εθελοντικής οργάνωσης Service Civil International (SCI), πραγματοποιεί φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκ...

Η Διεθνής συνάντηση της εθελοντικής οργάνωσης Service Civil International (SCI), πραγματοποιεί φέτος για πρώτη φορά στην Ελλάδα και συγκεκριμένα στα Καλάβρυτα, στην επέτειο του Ολοκαυτώματος των Καλαβρύτων (13 Δεκεμβρίου 1943).

Από τις 12 έως τις 15 Δεκεμβρίου 2013, περισσότεροι από 50 αντιπρόσωποι της διεθνούς SCI, θα μεταβούν στα Καλάβρυτα για να αξιολογήσουν το έργο της οργάνωσης και να πάρουν αποφάσεις για τις μελλοντικές εθελοντικές δράσεις. Ταυτοχρόνως θα εορταστούν τα 30 χρόνια της Ελληνικής SCI, στην πόλη που το 1983 έγινε η πρώτη Ελληνική εθελοντική κατασκήνωση εργασίας. 

Στη συνάντηση θα παραβρεθούν αντιπρόσωποι από περισσότερες από 30 χώρες, όπως από την Ελλάδα, την Αυστρία , την Πολωνία , τη Σερβία, τη Βουλγαρία , την Κροατία , την Ουκρανία , την Ουγγαρία, την Ελβετία, την Ιταλία, τη Γαλλία, τη Γερμανία, την Ισπανία, το Βέλγιο, τη Σουηδία, τη Βρετανία, τις ΗΠΑ, τη Σρι Λάνκα, τη Μαλαισία, την Ινδία, το Μπαγκλαντές, το Μαυρίκιο, το Χονγκ Κονγκ, την Κορέα, την Ιαπωνία, την Ιορδανία. 

Οι αντιπρόσωποι των χωρών θα συμμετάσχουν και στις εκδηλώσεις μνήμης που διοργανώνει ο Δήμος Καλαβρύτων για την εκτέλεση των 848 κατοίκων της πόλης και 200 από τα γύρω χωριά, από τους ναζιστές.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.