HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ο υφ. Άμυνας Θ. Δαβάκης στα Καλάβρυτα - Είναι ο ίδιος που δεν αναγνωρίζει την έναρξη τη επανάστασης στα Καλάβρυτα

Στα Καλάβρυτα θα βρίσκεται την Παρασκευή, για τις εκδηλώσεις μνήμης για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμ...


Στα Καλάβρυτα θα βρίσκεται την Παρασκευή, για τις εκδηλώσεις μνήμης για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα, ο Αρχιεπίσκοπος Αθηνών κ.κ. Ιερώνυμος.
Αυτό έχει ανακοινωθεί εδώ και μέρες από τον δήμαρχο Καλαβρύτων Γιώργο Λαζουρά. Προ ημερών το δημοτικό συμβούλιο της πόλης, ανακήρυξε τον Αρχιεπίσκοπο Επίτιμο Δημότη.
Την κυβέρνηση, σύμφωνα με πληροφορίες του thebest.gr, θα εκπροσωπήσει ο Υφυπουργός Άμυνας Αθανάσιος Δαβάκης.
Οι Καλαβρυτινοί που ξέρουν να τιμούν θα υποδεχθούν όλους τους επισήμους με τον δέοντα σεβασμό στο θεσμικό τους ρόλο γιατί πάνω απ όλα η ημέρα είναι ιερή, είναι ημέρα μνήμης και τιμής στα αθώα θύματα του Καλαβρυτινού Ολοκαυώματος
Παρά ταύτα δεν ξεχνάμε τις πρόσφατες δηλώσεις του κυρίου Δαβάκη στις επετειακές εκδηλώσεις στην Μάνη, 27-30 Ιουνίου 2013 οπού ο υφυπουργός δήλωσε χωρίς κανένα δισταγμό οτι "η επανάσταση ξεκίνησε και τελείωσε στη Μάνη" προκαλώντας την οργή όλων των Καλαβρυτινών αλλά και όσους γνωρίζουν ιστορία.Ο ίδιος ως βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας το 1998 είχε κάνει ανάλογες δηλώσεις και έπειτα από διαμαρτυρία του προέδρου του Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου Πάτρας κ. Φρατζή διασκεύασε τις δηλώσεις του.
Διαβάστε το τότε άρθρο μας ΕΔΩ: 
http://www.kalavrytanews.com/2013/07/blog-post_9292.html
  ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ ΔΗΛΩΣΕΙΣ ΤΟΥ 30.7.2013



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.