HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Διαβουλεύσεις στην Κλειτορία για τις Δημοτικές Εκλογές

Πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 21/12/2013 στην Κλειτορία, συγκέντρωση των δημοτικών συμβούλων Καλαβρύτων που εξελέγησαν από την Δημοτική ...


Πραγματοποιήθηκε το Σαββάτο 21/12/2013 στην Κλειτορία, συγκέντρωση των δημοτικών συμβούλων Καλαβρύτων που εξελέγησαν από την Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας, με τους υποψήφιους δημοτικούς συμβούλους καθώς και με τους Προέδρους και υποψηφίους Προέδρους των Δημοτικών Κοινοτήτων και από τους δύο συνδυασμούς των προηγουμένων δημοτικών εκλογών, Γεώργιου Λαζουρά και Χρήστου Παπαδάτου, με σκοπό την ανταλλαγή απόψεων και την κατάθεση προτάσεων προκειμένου στις επικείμενες δημοτικές εκλογές, η Δημοτική Ενότητα Κλειτορίας να έχει ισχυρή αντιπροσώπηση στο Δήμο Καλαβρύτων.

Παρευρέθηκαν, οι δημοτικοί σύμβουλοι, Δήμος Κοντογιάννης, Σωτήριος Δουκλιάς, Γεώργιος Παπακανέλλος, Χαρούλα Γεωργακοπούλου (Αντιδήμαρχος), Βασίλειος Καρράς, οι υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι, Σωτήριος Μαντάς, Παναγιώτης Μηλιτσόπουλος, Ασημάκης Μιχαλόπουλος, Αθανάσιος Γιαννακόπουλος, Δημήτριος Μετζέλος, Βασιλική Παπουτσή, Κωνσταντίνος Ρηγόγιαννης, οι Πρόεδροι των Δημοτικών Κοινοτήτων, Κλειτορίας - Βασίλειος Βελωνάς, Λυκούριας - Αθανάσιος Καρατζιάς, Άρμπουνα - Γεώργιος Βλάχος, Αγίου Νικολάου - Πέτρος Γεωργακόπουλος, Τουρλάδας - Νίκος Καζάνης, Άνω Κλειτορίας – Χρήστος Παπαγιαννόπουλος, ο πρόεδρος της Τοπικής Επιτροπής Ν.Δ. Παναγιώτης Μαντάς, ο Πρόεδρος του Περιβαντολλογικού Κέντρου Κλειτορίας – Νικόλαος Τσάμης, και ο Πρόεδρος του Πολιτιστικού Συλλόγου των εν Αθήναις Κλειτορίων Χρήστος Καμπέρος και άλλοι. Ο συνολικός αριθμός των παρευρισκομένων ήταν 50 άτομα Περίπου.

Αφού ακούστηκαν οι θέσεις όλων των παρευρισκομένων, διαπιστώθηκε ότι η δημοτικές ενότητες Κλειτορίας Αροανίας και Παϊων έχουν παραμεληθεί και χρειάζονται την καλύτερη δυνατή εκπροσώπηση στο Δήμο Καλαβρύτων, ώστε να υπάρξει προοπτική και ανάπτυξη για την περιοχή.
Μετά τα ανωτέρω, και για να επιτευχθεί ο στόχος, αποφασίστηκε όπως η δημοτική ενότητα Κλειτορίας έρθει σε επαφή με τις δημοτικές ενότητες Αροανίας και Παϊων, προκειμένου να ζητηθεί το ενδεχόμενο δημιουργίας από κοινού ψηφοδελτίου με υποψήφιο Δήμαρχο κοινής αποδοχής.

Στην προαναφερόμενη συνάντηση εξέφρασαν την επιθυμία να ηγηθούν αυτής της πρότασης ο Δήμος Κοντογιάννης, ο Γεώργιος Παπακανέλλος και ο Σωτήριος Δουκλιάς.

Επίσης, εκφράστηκε η άποψη ότι εφόσον δεν ευοδωθεί η παραπάνω προσπάθεια, ο κάθε παρευρισκόμενος είναι ελεύθερος να συμμετάσχει ως υποψήφιος σε οποιοδήποτε συνδυασμό. Χαρακτηριστικά τη θέση αυτή εξέφρασαν, ο Δήμος Κοντογιάννης, ο Σωτήριος Δουκλιάς, ο Γιώργος Παπακανέλλος, ο Σωτήριος Μαντάς, ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος, ο Βασίλειος Βελωνάς, ο Χρήστος Καμπέρος, ο Χρήστος Κοντογιάννης κ.α.

Η εν λόγω συνάντηση, κρίθηκε θετική και τα αποτελέσματα της προσπάθειας όπως αποφασίστηκαν, θα φανούν μελλοντικά.




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.