HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Προσφορά της ALPHA BANK στο Καλλιμανοπούλειο και στο «Κελάρι της Αγάπης»

Στις 5 Δεκεμβρίου 2013 η Τράπεζα ALPHA BANK ευγενικά και αθόρυβα προσέφερε περίπου οκτώ (8) τόνους πετρελαίου για τις ανάγκες του Καλλι...

Στις 5 Δεκεμβρίου 2013 η Τράπεζα ALPHA BANK ευγενικά και αθόρυβα προσέφερε περίπου οκτώ (8) τόνους πετρελαίου για τις ανάγκες του Καλλιμανοπουλείου Εκκλησιαστικού Διακονικού Κέντρου Καλαβρύτων αποδεικνύοντας το έμπρακτο ενδιαφέρον και την αγάπη της κατά την δύσκολη αυτή συγκυρία την οποία διανύουν τα Ιδρύματά μας.
Επίσης στις 10 του ίδιου μήνα, η ALPHA BANK προέβη σε μία ακόμα γενναία προσφορά 400 και πλέον καροτσιών με πλήθος τροφίμων στα πλαίσια του προγράμματος «Χέρι Βοηθείας» του τμήματος Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης της Τράπεζας, προς ενίσχυση των απόρων αδελφών μας μέσω της Τραπέζης Τροφίμων της Μητροπόλεώς μας, «ΤΟ ΚΕΛΑΡΙ ΤΗΣ ΑΓΑΠΗΣ».
Τα παραπάνω προσφερόμενα είδη παρέδωσαν στην Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων και Αιγιαλείας εκ μέρους της Τράπεζας οι :
1. κα Ελευθερία Πατακάκη, Προϊσταμένη Δημοσίων Σχέσεων Εταιρικής Κοινωνικής Ευθύνης,
2. κ. Θεόδωρος Τσουκαλάς, Περιφερειακός Διευθυντής ALPHA BANK,
3. κ. Γρηγόρης Αλεβίζος και κ. Κωνσταντίνος Μπαλωμένος, Διευθυντές Υποκαταστημάτων ALPHA BANK Αιγίου.
Η παραλαβή έγινε από επιτροπή Πατέρων της Ιεράς Μητροπόλεώς μας, ενώ τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτης μας εκπροσώπησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Βρεσθένης κ.κ. ΘΕΟΚΛΗΤΟΣ, ο οποίος και ευχαρίστησε τους εκπροσώπους της Τράπεζας για τη γενναία προσφορά αγάπης προς την Μητρόπολή μας.
Η Ιερά Μητρόπολη Καλαβρύτων εκφράζει τις θερμότατες ευχαριστίες της και την απέραντη ευγνωμοσύνη της, τόσο προς τον Πρόεδρο και το Δ.Σ. της ALPHA BANK, όσο και στα στελέχη της Περιφερειακής Διευθύνσεως για την έμπρακτη αγάπη, την αλληλεγγύη και την συναντίληψή τους, που με τις προσφορές τους στηρίζουν την αδιάλειπτη και ζωντανή ποιμαντική προσπάθεια της τοπικής μας Εκκλησίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.