HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εκδηλώσεις Κλειτορίων Αττικής

Αρτοκλασία συλλόγου Κλειτορίων Αττικής Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συμπατριωτών μας έλαβε και φέτος χώρα ο εορτασμός του Αγίο...

Αρτοκλασία συλλόγου Κλειτορίων Αττικής

Με μεγάλη επιτυχία και συμμετοχή συμπατριωτών μας έλαβε και φέτος χώρα ο εορτασμός του Αγίου Δημητρίου από το Σύλλογο Κλειτορίων Αττικής. Στην αρτοκλασία που διοργανώθηκε στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου Λουμπαρδιάρη την Κυριακή 10-11-2013 συμμετείχαν δεκάδες συντοπίτες μας και μας δόθηκε η ευκαιρία πέραν του εορτασμού να συζητηθούν και τα τρέχοντα θέματα του τόπου μας.


Αρχαιρεσίες - Κοπή πίτας

Ο σύλλογος Κλειτορίων Αττικής μετά από συνεδρίαση του αποφάσισε ότι η κοπή της πρωτοχρονιάτικης πίτας θα διεξαχθεί στις 16/2/2014. Την ίδια μέρα θα γίνουν και οι αρχαιρεσίες για το διοικητικό συμβούλιο του συλλόγου και καλεί όσους επιθυμούν να δηλώσουν τη συμμετοχή τους. Με νεότερη επικοινωνία θα σας γνωστοποιήσουμε και το μέρος όπου θα πραγματοποιηθούν οι παραπάνω εκδηλώσεις.

Για τον Σύλλογο Κλειτορίων Αττικής
Κόκκορης Σωτήρης

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.