HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.Καλαβρύτων - Σκεπαστό σημειώσατε Δύο (2) - Πλούσιο Φωτορεπορτάζ

Σε έναν αγώνα που έσπασαν καρδιές ο Α.Ο.Σκεπαστού επικράτησε της Α.Ε.Καλαβρύτων με σκορ 2-1 με όλα τα τέρματα να επιτυγχάνονται στ...




Σε έναν αγώνα που έσπασαν καρδιές ο Α.Ο.Σκεπαστού επικράτησε της Α.Ε.Καλαβρύτων με σκορ 2-1 με όλα τα τέρματα να επιτυγχάνονται στο πρώτο ημίχρονο.
Το αποτέλεσμα δεν άλλαξε παρόλες τις προσπάθειες των παικτών της ομάδας των Καλαβρύτων,οι οποίοι κυνηγούσαν σαν «σκυλιασμένοι»την ισοφάριση μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο του αγώνα.
Στο πρώτο ημίχρονο η ομάδα του σκεπαστού μπήκε δυνατά στο αγώνα και απείλησε αμέσως με τον Καζανά Θ. που όμως πλάσαρε άουτ μόλις στο 2ο λεπτό.
Η πίεση από την φιλοξενούμενη ομάδα συνεχίστηκε και στο 8ο λεπτό μετά από κόρνερ του Καζανά Γ. ο Τζόβολος δεν έδιωξε σωστά και έστειλε την μπάλα στα δίχτυα της ομάδας του.
Η Α.Ε.Κ όμως αντέδρασε γρήγορα και 3 λεπτά αργότερα ο Θανόπουλος με υπέροχη μπαλιά βρήκε μέσα στην αντίπαλη περιοχή τον Γουρζέλα ο οποίος κοντρόλαρε με την άνεσή του και πλάσαρε εύστοχα ισοφαρίζοντας σε 1-1 πετυχαίνοντας παράλληλα το πρώτο φετινό του γκολ.Στο 15’ ο Σερανίτης απέτυχε να δώσει το προβάδισμα στα Καλάβρυτα σημαδεύοντας στο δοκάρι της εστίας του Σκεπαστού και από εκείνο το σημείο ο αγώνας έχασε τον ρυθμό του και οι ομάδες επιδώθηκαν σε σωρεία λαθών αδυνατώντας να δημιουργήσουν φάσεις μπροστά από τις αντίπαλες εστίες. Αυτό έμελε να αλλάξει στο 27’ όταν πάλι μετά από κόρνερ του Καζανά Γ. η άμυνα δεν κατάφερε να δώξει την μπάλα και ο Βορύλας εκμεταλευόμενος την ασταθή απόκρουση του Πατερέλη έκανε από κοντά το 1-2.Μέχρι την ανάπαυλα δεν άλλαξε κάτι και οι φιλοξενούμενοι κράτησαν με άνεση το υπέρ τους σκορ.
Βγαίνοντας από τα αποδυτήρια η ομάδα των Καλαβρύτων αφυπνίστηκε,ανέβασε ρυθμό και κερδίζοντας την μάχη του κέντρου έκλεισε στα καρέ της την αντίπαλη ομάδα και δημιούργησε σωρεία ευκαιριών αλλά στάθηκε άτυχη στην τελική προσπάθεια.

Ενδεικτικό της επιθετικής ανυπαρξίας των φιλοξενούμενων είναι το ότι απείλησαν μονάχα στο 70’ όταν το φάουλ του Καράμπελα πέρασε το τείχος αλλά ο Πατερέλης αντέδρασε ψύχραιμα και απομάκρυνε τον κίνδυνο. Οι παίκτες του Σκεπάστου
δεν εκμεταλεύτηκαν ούτε μία φορά τα κενά που υπήρχαν στην αμυντική γραμμή της Α.Ε.Κ αφού οι γηπεδούχοι πίεζαν συνεχώς στο μισό γήπεδο δημιουργώντας συχνά ρήγματα στην αντίπαλη ομάδα αλλά «έσπασαν» τα δοκάρια.Κατά σειρά το δοκάρι σημάδεψαν οι Αναγνωστόπουλος στο 55’, Γουρζέλας στο 75’ και Νασιώτης στο 80’ μετά από εκπληκτικό γυριστό σουτ. Παρά την καταιγίδα ευκαιριών η Α.Ε.Κ δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης και το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητή λύτρωσε τους φιλοξενούμενους και ανάγκασε τους παίκτες του κ.Βασιλείου να αποχωρήσουν με σκυμένο κεφάλι παρά την υπερπροσπάθεια.
Άψογη η διαιτησία του κ.Παπαχρήστου και των βοηθών του οι οποίοι απέφυγαν τα σοβαρά λάθη, κράτησαν το παιχνίδι σε αθλητικά πλαίσια και βοήθησαν με τις αποφάσεις τους να παιχτεί ποδόσφαιρο και ειδικά στο τέλος του αγώνα όπου οι ποδοσφαιριστές του Σκεπαστού καθυστερούσαν συνεχώς την συνέχεια του αγώνα.
Στα αξιοσημείωτα του παιχνιδιού το ότι παρά το αρκετό κρύο στις εξέδρες του δημοτικού σταδίου Καλαβρύτων βρέθηκε αρκετός κόσμος που χειροκρότησε,αποδοκίμασε,χάρηκε και στο τέλος έφυγε γεμάτος από ποδόσφαιρο!

Υ.Γ:Σύσωμη η Α.Ε.Καλαβρύτων εύχεται περαστικά και ταχεία ανάρρωση στον Καλούτση Μιχάλη ελπίζοντας να αποδειχθεί επιπόλαιος ο τραυματισμός του.


Φώτο για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS Νίκος Βελάνας
Νίκος Βελάνας





















johnpatrablog




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.