HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χειροτονία Διακόνου στην Ιερά Μονή Μεγάλου Σπηλαίου

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Καλαβρύτων καί Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, τέλεσε την Θεία Λειτουργία στη...

Την Κυριακή 17 Νοεμβρίου 2013, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας Καλαβρύτων καί Αιγιαλείας κ. Αμβρόσιος, τέλεσε την Θεία Λειτουργία στην Ιστορική Ιερά Μονή Κοιμήσεως της Θεοτόκου του Μεγάλου Σπηλαίου Καλαβρύτων, κατά τη διάρκεια της οποίας τέλεσε την εις Διάκονον χειροτονία του Μοναχού Σεραφείμ Σπανογιαννοπούλου, με τη συμμετοχή πολλών επισκεπτών Κληρικών και πλήθος κόσμου.
Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης μας, στην ομιλία του τόνισε τις ευλογημένες καταβολές του χειροτονούμενου και τον κάλεσε να δείξει εκκλησιαστικό ζήλο και πνευματική ζωή, τάλαντα τα οποία έχει ανάγκη ο σημερινός άνθρωπος για να μπορέσει να σταθεί όρθιος από τήν πνευματική κρίση που διέπει την κοινωνία μας.
Μετά το πέρας της Θείας Λειτουργίας στο αρχονταρίκι της Ιεράς Μονής προσφέρθηκε κέρασμα και το πλήθος του κόσμου ευχήθηκε στον Ποιμενάρχη μας επί τη συμπληρώσει 35ετούς Ποιμαντορίας καθώς και στον χειροτονηθέντα π. Σεραφείμ.
Τέλος οι πατέρες της Ιεράς Μονής εις ένδειξη σεβασμού και υϊικής αγάπης προς τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη μας διακόσμησαν το αρχονταρίκι της Μονής με την προσωπογραφία Αυτού σε ξυλόγλυπτο θρόνο που κατασκεύασαν οι Αδελφοί Ανδραβιδιώτη

im-ka.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.