HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Το νέο Χριστουγεννιάτικο παραμύθι της Αναστασίας Ευσταθίου - @γαπουλίνια Χριστούγεννα

Μόλις κυκλοφόρησε! Ζεστό, γιορτινό, τρυφερούδι. Με πινακίδες κυκλοφορίας στους δρόμους της καρδιάς: ΙSBN 978–618–80218–3–9 Ο Κάλι ...

Μόλις κυκλοφόρησε! Ζεστό, γιορτινό, τρυφερούδι. Με πινακίδες κυκλοφορίας στους δρόμους της καρδιάς: ΙSBN 978–618–80218–3–9
Ο Κάλι Ο Καλ, ο αγαπημένος καλικάντζαρος μικρών και μεγάλων ξαναχτύπησε την πόρτα της καρδιάς του αναγνωστικού κοινού με όπλα την αγάπη, τη θέληση, την επιμονή.
Μετά το "Ατύχημα του Άι-Βασίλη" και τα "Χριστούγεννα στη Γελανδία" ένα ακόμα παιδικό χριστουγεννιάτικο μυθιστόρημα γεμάτο περιπέτεια και δράση από τις εκδόσεις Κόκκινη Κλωστή Δεμένη σε απολαυστική εικονογράφηση της Θέντας Μιμιλάκη.

Η Αναστασία Ευσταθίου γεννήθηκε το 1966 στην Παραλία Πλατάνου Αχαΐας. Ζει στην Ακράτα και είναι διευθύντρια στο 2ο Δημ. Σχ. Ακράτας  Έχει πλούσια εκπαιδευτική, συγγραφική και πολιτιστική δραστηριότητα με πολλές  διακρίσεις. 
Περισσότερα στην προσωπική της ιστοσελίδα: http://www.anastasiaefstathiou.gr


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.