HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Χόρευε στην βροχή η Α.Ε.Καλαβρύτων και φιλοδώρησε τους Λύκους Διακοπτού με 6 γκολ - Πλούσιο φωτορεπορτάζ

Σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ με ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο ισοπέδωσαν την αντίπαλη ομάδα κα...



Σε έναν πολύ δύσκολο αγωνιστικό χώρο οι ποδοσφαιριστές της Α.Ε.Κ με ένα καταιγιστικό πρώτο ημίχρονο ισοπέδωσαν την αντίπαλη ομάδα και καθάρισαν την υπόθεση νίκη με χαρακτηριστική ευκολία. Παρά την ισχυρή βροχόπτωση και τον δυνατό αέρα οι παίκτες του κ.Βασιλείου μπήκαν πολύ δυνατά και «έπνιξαν» τους αντιπάλους τους από το πρώτο λεπτό και στο 27’ ήταν ήδη μπροστά στο σκορ με 4-0.Οι Λύκοι αποδείχτηκαν κατώτεροι των περιστάσεων και ο πανικός τους, τους οδηγούσε συχνά σε ολέθρια λάθη με χαρακτηριστικό παράδειγμα το ότι τα δύο από τα τέσσερα τέρματα της Α.Ε.Κ ήταν αυτογκόλ. Όπως είπαμε το 1-0 και το 3-0 ήταν γκολ που προήλθαν από τους φιλοξενούμενους με την αρχή να γίνεται στο 8’ με τον Χιούσι ενώ τον μιμήθηκε στο 16’ ο Τσιάβος. Ενδιάμεσα ο Αναγνωστόπουλος έκανε το 2-0 στο 13’ και στο 27’ ο Τζουμάκας ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 4-0. Το 5-0 έγινε από τον Θανόπουλο στο 39’ μετά από ατομική προσπάθεια του Σερανίτη.
Στο δεύτερο ημίχρονο και ενώ η βροχή συνεχιζόταν με αμείωτη ένταση, ο αγωνιστικός χώρος βάρυνε ιδιαίτερα με τους 22 ποδοσφαιριστές να αρχίζουν να προσέχουν περισσότερο την σωματική τους ακεραιότητα. Αυτό είχε αποτέλεσμα ο ρυθμός του αγώνα να πέσει και μετά την «καταιγίδα» του πρώτου ημιχρόνου, οι φάσεις μπροστά στις δύο εστίες περιορίστηκαν αρκετά. Στις αξιομνημόνευτες στιγμές του β’ ημιχρόνου ο Σερανίτης στο 67’ πέτυχε το 6-0 με το έκτο φετινό του γκολ, ενώ το γκολ της τιμής για την ομάδα της Αιγιαλείας σημείωσε με εύστοχο χτύπημα πέναλτι(που υπέπεσε ο Τζουμάκας) ο Cakat στο 83’.
Χωρίς κανένα πρόβλημα η διαιτησία του Λουκόπουλου και των βοηθών του.
Ήρωες οι λιγοστοί φίλαθλοι που άντεξαν στο κρύο και παρακολούθησαν από τις εξέδρες τον αγώνα!

Αρχική ενδεκάδα: Πατερέλης Δ, Ροϊδούλιας, Σερανίτης, Τζουμάκας, Τζόβολος(35’ Βελάνας), Κανελλόπουλος, Θανόπουλος, Κακκαβάς, Τσαβαλάς, Γουρζέλας(46’ Μπερτσουκλής), Αναγνωστόπουλος


Φώτο Νίκος Βελάνας



















johnpatrablog

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.