HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι δικαιούχοι κοινωνικού τουρισμού στη Αχαΐα (όλα τα ονόματα)

Ανακοινώθηκαν σήμερα, στη Διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ ( www.oaed.gr ) τα ονόματα των Δικαιούχων – Ωφελουμένων του προγράμματος Κοινωνικού ...

Ανακοινώθηκαν σήμερα, στη Διαδικτυακή πύλη του ΟΑΕΔ (www.oaed.gr) τα ονόματα των Δικαιούχων – Ωφελουμένων του προγράμματος Κοινωνικού Τουρισμού 2013-2014 που ανέρχονται σε 110.000.
Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να πληροφορηθούν τους πίνακες στην ιστοσελίδα του ΟΑΕΔ ( www.oaed.gr) στην ενότητα «e-υπηρεσίες – Κοινωνικός Τουρισμός».
Στην ίδια ιστοσελίδα υπάρχουν τα μητρώα των Παρόχων (ξενοδόχοι κλπ), όπως και οι πίνακες των Αποκλειομένων Δικαιούχων – Ωφελουμένων και Παρόχων.
Επισημαίνεται ότι οι Δικαιούχοι – Ωφελούμενοι δεν θα προσέλθουν στις Υπηρεσίες του Οργανισμού, αφού η Επιταγή Κοινωνικού Τουρισμού έχει τη μορφή ενός μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού αριθμού. Η επιταγή ενεργοποιείται με την εμφάνιση των Δικαιούχων - Ωφελουμένων στα καταλύματα των Παρόχων.

Δείτε Εδώ τα Ονόματα των Δικαιούχων του Νομού Αχαΐας




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.