HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της 5ης Οκτωβρίου 2013

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Κατάστ...

Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013 και ώρα 17:30 στο Δημοτικό Κατάστημα, με τα παρακάτω θέματα ημερήσιας διάταξης:



1. Περί εορτασμού της 28ης Οκτωβρίου.

2. Περί συμμετοχής αντιπροσωπείας του Δήμου Καλαβρύτων στις αντικατοχικές εκδηλώσεις του δήμου Μόρφου της κύπρου με τίτλο «ΜΕΡΕΣ ΜΝΗΜΗΣ ΜΟΡΦΟΥ».

3. Περί συμμετοχής αντιπροσωπείας του Δήμου Καλαβρύτων στην Δ΄ Ελληνο-Γερμανική Συνέλευση (DGV IV) στη Νυρεμβέργη της Γερμανίας.

4. Περί του από 26-09-2013 αιτήματος του επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας, Δημοτικού Συμβούλου κ. Βασιλείου Ασπρούλια με θέμα: «καταδίκη της δολοφονικής ναζιστικής φασιστικής οργάνωσης Χ.Α. διαχρονικά και ιδιαίτερα μετά τις τελευταίες τραγικές εξελίξεις της δολοφονίας του 34χρονου Παύλου Φύσσα και της απόπειρας δολοφονιών εργαζομένων στο πέραμα, μελών του ΚΚΕ.

5. Περί αξιολόγησης των δομών και υπηρεσιών του Δήμου Καλαβρύτων.

6. Περί αιτήματος επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας, δημοτικού συμβούλου κ. Βασιλείου Ασπρούλια, για την αγωγή του πρώην Καποδιστριακού Δήμου Αροανίας κατά αδελφών Μουγκοπέτρου και έγκρισης παροχής νερού από την πηγή «Βρυσούλα» στους αδελφούς Μουγκοπέτρου στην Τ.Κ. Σειρών Δ.Ε. Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων.

7. Περί των τελών καθαριότητας, φωτισμού και δημοτικού φόρου των ηλεκτροδοτούμενων χώρων Δήμου Καλαβρύτων για το έτος 2013.

8. Περί τροποποίησης του προϋπολογισμού του Δήμου οικονομικού έτους 2012.

9. Περί ψήφισης πίστωσης ποσού 6.000 €, για την καταβολή της ετήσιας συμμετοχής του Δήμου Καλαβρύτων στο Κέντρο Πρόσληψης των Εξαρτησιογόνων Ουσιών.

10. Περί ψήφισης πίστωσης για την επιστροφή αχρεωστήτως εισπραχθέντων.

11. Περί ψήφισης πίστωσης ποσού 7.700 €, (καταβολή συμμετοχής του Δήμου) για την ηλεκτροδότηση ακινήτου στην Ανάληψη Τοπικής Κοινότητας Καστριών Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων, ιδιοκτησίας Δήμητρας Μπράτσικα.

12. Περί διαγραφής χρεών από τους χρηματικούς καταλόγους της Δ.Ε. Παΐων του Δήμου Καλαβρύτων.

13. Περί προσδιορισμού της αξίας των ακινήτων για τον υπολογισμό του Τ.Α.Π σ’ όλες τις Τοπικές Κοινότητες του Δήμου.

14. Περί ανάγκης ύπαρξης Αρχιτέκτονα Μηχανικού στο Τμήμα Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Καλαβρύτων, για την παρακολούθηση, επίβλεψη και ορθή και ποιοτική υλοποίηση των εν εξελίξει έργων του Δήμου (δύο κτιριακά έργα: Πολυδύναμο Πολιτιστικό Κέντρο & Διοικητήριο-Δημαρχείο και δύο έργα αναπλάσεων) που είναι ενταγμένα σε συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

15. Περί έγκρισης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Εργασίες Κτιρίου Κοινωνικής Μέριμνας – Πολιτιστικό Κέντρο στο ΔΔ Δάφνης» του Δήμου Καλαβρύτων.

16. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Αποκατάσταση επειγουσών αναγκών έργων Οδοποιίας Δ.Ε. Καλαβρύτων».

17. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Εσωτερική οδοποιία Τοπικής Κοινότητας Πλανητέρου Δ.Ε. Κλειτορίας» του Δήμου Καλαβρύτων.

18. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Αντικατάσταση – Επέκταση Δικτύου ΄Υδρευσης Τ.Δ. Κερτέζης» Τοπικής Κοινότητας Κερτέζης Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.

19. Περί έγκρισης Π.Π.Ο.Π. του έργου: «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης Τ.Δ. Πριολίθου» Τοπικής Κοινότητας Πριολίθου Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.

20. Περί έγκρισης της μελέτης και τρόπου εκτέλεσης του έργου: «Συνέχιση πλακόστρωσης – Διαμόρφωσης δρόμου Θυσίας».

21. Περί του από 16/08/2013 εγγράφου του Εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας ΄Ανω Λουσών για άμεση & κατεπείγουσα εκτέλεση έργου «κατασκευή τοιχίου στο Κοιμητήριο της Τοπικής Κοινότητας ΄Ανω Λουσών και της συνταχθείσης γι΄ αυτό, έκθεσης, μηχανικού του Τμήματος ΄Εργων του Δήμου .

22. Περί του από 2-9-2013 εγγράφου του Εκπροσώπου της Τοπικής Κοινότητας Φιλίων για συντήρηση-επισκευή-επέκταση Κοιμητηρίου της Τοπικής Κοινότητας Φιλίων.

23. Περί αίτησης κτηματιών Τοπικής Κοινότητας Δάφνης Δ.Ε. Παΐων Δήμου Καλαβρύτων για εκτέλεση έργου: «Κατασκευή αρδευτικού τσιμενταύλακα μήκους 350 μ. από τη θέση «Τρανή βρύση» μέχρι τη θέση «Βαρικά» για την άρδευση των χωραφιών τους στη θέση «Βαρικά».

24. Περί αίτησης κ. Γεωργίου Κ. Παπαχρυσάνθου για την Παπαχρυσάνθειο Βιβλιοθήκη στην Τοπική Κοινότητα Κλειτορίας Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων.

25. Περί του από 26-08-2013 εγγράφου πρότασης του εκπροσώπου της Tοπικής Kοινότητας Κρυονερίου, για μονοδρόμηση κοινοτικής οδού στην Τ.Κ. Κρυονερίου Δ.Ε. Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων.

26. Περί της από 16-09-2013 αίτησης του κ. Χρήστου Τεμπέλη για έγκριση παροχής άρδευσης από το δίκτυο της Τοπικής Κοινότητας Αγίου Νικολάου Δ.Ε. Κλειτορίας για το χωράφι του και τη μελισσοκομική του εκμετάλλευση.

27. Περί αίτησης κ. Χρήστου Γιαλαμά για καταπάτηση δρόμου στην θέση «Στόγγος» (Τσαμέϊκο Αλώνι) μέχρι «Βλαχέϊκα) στην Τοπική Κοινότητα Ψωφίδας της Δ.Ε. Αροανίας.

28. Περί του από 20-08-2013 αιτήματος του Εξωραϊστικού Συλλόγου «Οι Φίλοι του Μαζιού» Ελατόφυτο Τοπικής Κοινότητας Κλειτορίας, για παράνομη κατάληψη τμήματος κοινόχρηστου δημοτικού μονοπατιού στη θέση «Καλπάκι» από Παναγιώτη Θεοδ. Ρηγανά.

29. Περί αίτησης κ. Γεωργίου Καϊμάκη του Δημ. Για καταπάτηση τμήματος δημοτικού δρόμου στην Τοπική Κοινότητα Σιγουνίου από Ιωάννη Δημητρακόπουλο.

30. Περί αίτησης Συλλόγου των Απανταχού Βεσιναίων «Ο Προφήτης Ηλίας» για έγκριση αλλαγής χρήσης του σχολικού κτιρίου Βεσινέϊκων της Τοπικής Κοινότητας Πάου Δ.Ε. Παΐων.

31. Περί ψήφισης πίστωσης για την εξόφληση Τιμολογίων που έχουν εκδοθεί επ’ ονόματι του Δήμου.


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.