HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Βραδιά γεμάτο Σκάκι στο πεζόδρομο Καλαβρύτων

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) , σε συνεργασία με το Ζαχαροπλαστείο “Eρμείδης”...

Για τρίτη συνεχή χρονιά, ο Σκακιστικός Επιμορφωτικός Όμιλος Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), σε συνεργασία με το Ζαχαροπλαστείο “Eρμείδης” διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία Αγώνα Επίδειξης Σιμουλτανέ στο σκάκι, Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013 και ώρα 19.00 στο άνω μέρος του πεζόδρομου Καλαβρύτων. Η συμμετοχή ήταν δωρεάν για όλους.
Παρουσία πολλών φίλων και θεατών του ευγενούς αυτού αθλήματος, που όπως έχει περιγραφεί από τον συγγραφέα Αρτούρο Πέρεθ Ρεβέρτε “με τον κόσμο των συνδυασμών του είναι σε θέση να προσφέρει την μόνη διέξοδο από την μετριότητα”, ο Πρόεδρος του ΣΕΠΟΚΕ Δρ Ν. Χ. Ραζής αντιμετώπισε (σε διάρκεια 4 ωρών) συγχρόνως και σε διαφορετικές σκακιέρες 15 αθλητές μικρούς και μεγάλους. Ύστερα από ενδιαφέροντες παρτίδες, σημείωσε 11 νίκες και 4 ήττες, από τους σκακιστές του Συλλόγου Χαράλαμπο Κοντή - Αλέξιο Μπίρμπα - Σταύρο Σταυρόπουλο και Θεοδώρα Τσεγρένη, γεγονός που πιστοποιεί έμπρακτα την πρόοδο που αυτοί έχουν σημειώσει.
Επιπλέον, αρκετοί άλλοι, επιδόθηκαν σε ατομικές σκακιστικές 'μονομαχίες', επιβεβαιώνοντας με τον τρόπο αυτό το ενδιαφέρον που υπάρχει για το ζατρίκιο σε ολόκληρη την περιοχή.
Αξίζει να σημειωθεί το θαυμάσιο και πολιτισμένο κλίμα που επικράτησε σε όλη την διάρκεια της εκδήλωσης, η οποία και ανανεώθηκε για την επόμενη χρονιά, πάντα στον ίδιο φιλόξενο χώρο.

ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕΠΟΚΕ ΣΕ ΣΚΑΚΙΣΤΙΚΕΣ ΕΚΔΗΔΩΣΕΙΣ ΟΛΥΜΠΙΑΣ
Στα πλαίσια της συνεργασίας μεταξύ των Σκακιστικών Σωματείων, o Πρόεδρος του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων – Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) Δρ Ν. Χ. Ραζής, παρευρέθηκε στην Τελετή Λήξης του Πανελληνίου Πρωταθλήματος Rapid που πραγματοποιήθηκε στην Ολυμπία Κυριακή 1/9/2013. Η Οργάνωση των Αγώνων έγινε από την Σκακιστική Ακαδημία Πύργου (Πρόεδρος ο κ. Μιχάλης Σιγούρος, που διετέλεσε και Διευθυντής Αγώνων), υπό την Αιγίδα της Ελληνικής Σκακιστικής Ομοσπονδίας. Χρέη Επικεφαλή Διευθυντή επιτέλεσε με άριστο (όπως πάντα) τρόπο ο κ. Γεώργιος Γεωργόπουλος.
Πρωταθλητής αναδείχθηκε ο Διεθνής Μαιτρ Ιωάννης Γεωργιάδης και στην δεύτερη θέση κατετάγη ο Μεγάλος Μαιτρ Ιωάννης Νικολαϊδης.
Συνεργασίες μεταξύ Συλλόγων και Σωματείων, είναι όχι μόνο χρήσιμες, αλλά και απαραίτητες, προς όφελος του Αθλητισμού και του Πολιτισμού



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.