HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανοίγουμε Φτερά στα Καλάβρυτα 7-8 Σεπτεμβρίου 2013 - Ελάτε να πετάξουμε

Η  Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας  σε συνεργασία με το  «Κέντρο Παιδιού, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Καλαβρύτων» , υπό την αιγίδα του Δήμο...


Η Λέσχη Αλεξιπτώτου Πλαγιάς Πάτρας σε συνεργασία με το «Κέντρο Παιδιού, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Καλαβρύτων», υπό την αιγίδα του Δήμου Καλαβρύτων συνδιοργανώνουν Πανελλήνιο Αγώνα Λίγκας Αλεξιπτώτου Πλαγιάς στην περιοχή των Καλαβρύτων στις 7 και 8 Σεπτεμβρίου 2013, με αφετηρία πάνω από την ιστορική πόλη των Καλαβρύτων
Αθλητές Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς από όλη την Ελλάδα με την έγκριση της Ελληνικής Αεραθλητικής Ομοσπονδίας και της Επιτροπής Αλεξιπτωτισμού Πλαγιάς, θα φιλοξενηθούν στην περιοχή, θα απογειωθούν από τις πίστες απογείωσης του όρους Βελιάς στα 1500 μ. πάνω από τα Καλάβρυτα και θα πραγματοποιήσουν αγωνιστικές πτήσεις μεγάλων αποστάσεων στην ευρύτερη περιοχή.
Η αθλητική αυτή συνάντηση είναι επίσημο σκέλος της ετήσιας Πανελλήνιας Λίγκας Α/Π και αποσκοπεί στην προαγωγή του αγωνιστικού πνεύματος μεταξύ των αθλητών του Αλεξιπτώτου Πλαγιάς από όλη την Ελλάδα ή και το εξωτερικό και την πραγματοποίηση αγωνιστικών πτήσεων με ασφάλεια, μέσα στα πλαίσια ισχυόντων κανονισμών.

Η διοργάνωση του 2μερου αγώνα Λίγκας στα Καλάβρυτα 7-8/09/2013, αποσκοπεί στην προαγωγή του αγωνιστικού πνεύματος μεταξύ των αθλητών του Αλεξιπτώτου Πλαγιάς από όλη την Ελλάδα και το εξωτερικό και την πραγματοποίηση αγωνιστικών πτήσεων με ασφάλεια, μέσα στα πλαίσια των ισχυόντων διεθνών κανονισμών, οι οποίες θα προσμετρήσουν στην ατομική βαθμολογία και την αξιολόγηση των αθλητών και των σωματείων τους. Επίσης στην συνεργασία μεταξύ των σωματείων και των αθλητών για την επίτευξη ενός καλού διοργανωτικού και αγωνιστικού επιπέδου. Μέσα σε αυτό το πνεύμα αμοιβαίας συνεργασίας απαιτείται ο σεβασμός στους κανονισμούς και η συνεπής τήρηση τους από τα σωματεία τους αθλητές και τους διοργανωτές.

Περισσότερα στο kalavritaxc-2013.blogspot.gr/

Απολαύστε παλαιότερες φωτογραφίες από παρα5 ΕΔΩ

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.