HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Οι «Nassia & the VIPerformers» στις 3/8 στην Πούντα Διακοπτού

Οι  «Nassia & the VIPerformers» , σε ένα μοναδικό μουσικό live event το Σάββατο (3/8) στο  Corral beach bar  στην  Πούντα Διακοφτού!...

Οι «Nassia & the VIPerformers», σε ένα μοναδικό μουσικό live event το Σάββατο (3/8) στο Corral beach bar στην Πούντα Διακοφτού! 

Διανύοντας το δεύτερο επιτυχημένο χρόνο ζωντανών εμφανίσεων και με γεμάτες αποσκευές από την αγάπη και την  τεράστια αποδοχή και προτίμηση του Πατρινού κυρίως κοινού, οι «Nassia & the VIPerformers»,  συνεχίζουν ακόμα πιο δυνατοί και καλοκαιρινοί  να προσφέρουν αφειδώς πραγματική διασκέδαση και αποθεωτική διάθεση όπου προσκαλούνται , σε κοντινούς και μακρινούς προορισμούς. 

Οι "Nassia & the VIPerformers" ταξιδεύουν για να σας «ταξιδέψουν» με  πλοηγό τις ωραιότερες και δυνατές μελωδίες  σε Latin – Jazz  -  Lounge, αλλά και Pop & Disco μουσικές αποχρώσεις. 

Ξεκίνησαν τις καλοκαιρινές τους διαδρομές την πρώτη μέρα του καλοκαιριού, στο πανέμορφο Corral beach bar, στην Πούντα Διακοφτού και αφού συνέχισαν σε κλειστές εκδηλώσεις (γάμους – βαφτίσεις – πάρτι)  πλαισίωσαν την εκδήλωση απονομής και γιορτής του Πανελλήνιου Πρωταθλήματος Αλεξίπτωτου Πλαγιάς στο Σανταμέρι. 
Παράλληλα, άφησαν το μελωδικό τους στίγμα αποκομίζοντας εξαιρετικές κριτικές στα εγκαίνια της μεγάλης Trattoria "In bocca al lupo" στην Χαλκίδα και συνεχίζουν δυνατά τις εμφανίσεις τους τον ωραιότερο μήνα του καλοκαιριού.

Αύγουστος λοιπόν και η παρέα της Νάσιας Παπαγιαννάκη (φωνή)Έλενας Φέντκο (πιάνο),  Χάρη Πεγιάζη (κοντραμπάσο και ηλ. κιθάρα) και Κώστα Κονδύλη (ντραμς) , δίνει και πάλι το παρόν το Σάββατο (3/8)στο Corral beach bar στην Πούντα Διακοφτού όπου θα σας απογειώσουν με το ανεξάντλητο ρεπερτόριο και τις εξαιρετικές διασκευές τους. 

Στη συνέχεια θα είναι προσκεκλημένοι στην μεγάλη Μαρίνα Odyseas στο Μεγανήσι Λευκάδας για δύο δυνατές εμφανίσεις την Τετάρτη 7 και Πέμπτη 8 του μήνα και θα επιστρέψουν στην Πάτρα, για μια ξεχωριστή εμφάνιση το Σάββατο 10/8  στο πανέμορφο "Kyma" στην Μαρίνα Πάτρας.
από: patrasevents.gr






Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.