HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Επιχείρηση διάσωσης 60χρονης που έπεσε σε χαράδρα στο Λεχούρι Καλαβρύτων

21:10 Άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων και ομάδα της 6ης ΕΚΑΜ Πάτρας επιχειρούν αυτήν την ώρα για την διάσωση ηλικιωμ...



21:10 Άντρες της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων και ομάδα της 6ης ΕΚΑΜ Πάτρας επιχειρούν αυτήν την ώρα για την διάσωση ηλικιωμένης γυναίκας (Ρ. Αρ) 60 ετών με κατοίκου Καλλιθέας Αθηνών η οποία έπεσε σε χαράδρα στο δασικό δρόμο μεταξύ Λεχουρίου και Βλασίας.
Νεότερα αργότερα

22:25 Νεοτερη ενημέρωση:   Αυτήν την ωρα ανασύρθηκε από γκρεμό περίπου 50 μέτρων ζωντανή αλλα σοβαρά τραυματισμένη η 60χρονη Ρεν-Αρ.  Την ανάσυρση της την πραγματοποίησαν 8 άτομα της πυροσβεστικής υπηρεσίας Καλαβρύτων που έφτασαν άμεσα με 2 οχήματα  Οι άντρες της ΕΜΑΚ που κλήθηκαν δεν πρόλαβαν να συμμετάσχουν στην επιχείρηση αφου ολοκληρώθηκε από τους άντρες της Πυροσβεστικής Καλαβρύτων. 
Ασθενοφόρο του Κ.Υ. Κλειτορίας που εγκαιρα ειχε φτασει στο σημείο συνοδευόμενο από τον εφημερεύοντα ιατρό, μεταφέρει την τραυματία στο Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης. 


22:55 Νεοτερη ενημέρωση:   
Η 60χρονη Ρεν. Αριστέα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Τριπόλεως. Η 60χρονη βρισκοταν για λιγες μερες στο Λεχουρι απ όπου και η καταγωγή της. 

Ανακοίνωση Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Καλαβρύτων 
Την Δευτέρα 20 Αυγούστου 2013 και περί ώρα 20:10΄ η Υπηρεσία μας δέχτηκε κλήση για διάσωση τραυματισμένου ατόμου από δύσβατο σημείο, στην θέση «Κάτω Κεφαλόβρυσο» στο όρος Ερύμανθος στην Τοπική Κοινότητα Λεχουρίου του Δήμου Καλαβρύτων. 
Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Καλαβρύτων άμεσα οργάνωσε ομάδα διάσωσης οκτώ (8) ατόμων , η οποία εντόπισε σε δύσβατο και απόκρημνο σημείο σε υψόμετρο 1100 μ. και ανέσυρε σοβαρά τραυματισμένη την Ρ.Α. 60 ετών κάτοικο Αθηνών .
Η τραυματίας μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο του Κ.Υ. Κλειτορίας στο Γενικό Παναρκαδικό Νοσοκομείο Τρίπολης . 
Ο Δ ι ο ι κ η τ ή ς
Βασίλειος Αθ.Αλεξόπουλος
Ανιπύραρχος


Τετάρτη 20.8 12:05 Νεοτερη ενημέρωση
Δυστυχώς τα νέα δεν ειναι καλά σχετικά με την υγεία της Ρεν. Αριστ. που νοσηλεύεται από χθες βράδυ στην μονάδα εντατικής θεραπείας του Παναρκαδικού Νοσοκομείου Τρίπολη. Έχει σοβαρές κρανιοεγκεφαλικες κακώσεις και οι γιατροι δίνουν μάχη για να την κρατήσουν στη ζωή με ελάχιστες δυστυχώς ελπίδες.....

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.