HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καστέλλι Καλαβρύτων - Προσκύνημα στο εκκλησάκι της Παναγιάς 15-08-2013

Γράφει ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος Τελέσθηκε και φέτος με κάθε μεγαλοπρέπεια Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία (από πολλούς προσκυνητάς –...


Γράφει ο Αθανάσιος Γιαννακόπουλος
Τελέσθηκε και φέτος με κάθε μεγαλοπρέπεια Θεία Λειτουργία και αρτοκλασία (από πολλούς προσκυνητάς – βοήθειά τους) , στο εκκλησάκι της Παναγιάς, χωροστατούντος του Αρχιπρεσβύτερου Παπαζαφείρη Δημοσθένη, πρώην ιερέα του χωριού μας – συνταξιούχο, ο οποίος με την ευγενή και αφιλοκερδή παρουσία του, διατήρησε για άλλη μία χρονιά το έθιμο, παρουσία πλήθους προσκυνητών από τα χωριά: Καστέλλι, Δρυμός, Καλύβια Δρυμού, Κλείτορας και Άνω Κλειτορία...!

Παρέστησαν πολλοί προσκυνητές, μεταξύ των άλλων και η Αντιδήμαρχος της Δημοτικής Ενότητας Κλειτορίας του Δήμου Καλαβρύτων, Χαρούλα Γεωργακοπούλου, ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Καστελλίου Γεώργιος Χαραλαμπόπουλος, ο Πρόεδρος του Συλλόγου "των Απανταχού Καστελλιωτών ο Άγιος Γεώργιος" Αθανάσιος Γιαννακόπουλος, ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου Παναγιώτης Βασιλόπουλος, ο Ταμίας του Συλλόγου Θεόδωρος Κωνσταντόπουλος, τα μέλη του Δ.Σ. Αναστάσιος Λαμπίρης, Παναγιώτης Βλάντης και ο Αλέξανδρος Ασημακόπουλος, καθώς και όλο το εκκλησιαστικό συμβούλιο, Δημήτριος Παναγιωτόπουλος, Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος, Γεώργιος Ασημακόπουλος και Γεώργιος Δημητρόπουλος.

Για την οικονομική ενίσχυση της εκκλησίας, έγινε προσφορά ενός αμνοεριφίου από τον Παναγιώτη Ζαβούρη, κάτοικο Άνω Κλειτορίας, όπου μετά από λαχειοφόρο κλήρωση, τυχερός ήταν ο Γεώργιος Βασιλόπουλος από το Καστέλλι, ο οποίος στη συνέχεια, την επομένη ημέρα, το προσέφερε σε δείπνο, που πραγματοποιήθηκε στην οικία του Κωνσταντίνου Κωνσταντόπουλου, σε συγγενείς, φίλους και συγχωριανούς.

Χρόνια πολλά σε όλους…………!!!!
Παναγιώτη Ζαβούρη και Γιώργο Βασιλόπουλε, και του χρόνου με υγεία……..!!!!


Επιμέλεια: 
Αθανάσιος Γιαννακόπουλος.




 







Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.