HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σε Κέρτεζη, Κλειτορία, Καλάβρυτα, Σοπωτό, Γουμένισσα και Δάφνη η Φιλαρμονική Καλαβρύτων

Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ , συνεχίζει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις πραγματοποιώντας περιοδεία στα Δημοτικά διαμερίσματα ...



Η ΦΙΛΑΡΜΟΝΙΚΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΚΑΛΑΒΡΥΤΩΝ, συνεχίζει τις καλοκαιρινές της εμφανίσεις πραγματοποιώντας περιοδεία στα Δημοτικά διαμερίσματα του Δήμου.
Πρώτος σταθμός είναι η Κέρτεζη. Έτσι λοιπόν την Παρασκευή 9 Αύγουστου και με ώρα έναρξης 9 μμ ,στην Κεντρική πλατεία του χωρίου θα παρουσιαστεί το καλοκαιρινό πρόγραμμα της μπάντας που περιλαμβάνει μουσική από το κλασικό ρεπερτόριο, την μουσική του κινηματογράφου,rock και pop επιτυχίες καθώς και γνώστες ελληνικές μελωδίες.
Την επόμενη μέρα 10 Αύγουστου, η Φιλαρμονική θα παρουσιάσει το πρόγραμμα της στην κεντρική πλατεία της Κλειτορίας .Η συναυλία θα αρχίσει 9 μμ.
Στις 11 Αύγουστου Τα Καλάβρυτα είναι ο επόμενος σταθμός, και στην καθιερωμένη Αυγουστιάτικη συναυλία που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης οι μουσικοί θα γεμίσουν με μελωδίες την πλατεία των Καλαβρύτων. Η συναυλία θ αρχίσει στις 9 μμ.
Στις 12 Αύγουστου με rock διάθεση θα διασκεδάσει τους ακροατές της στην όμορφη πλατεία της Γουμένισσας. Η συναυλία θα αρχίσει στις 9 μμ
Στις 13  Αύγουστου. Ο επόμενος σταθμός της περιοδείας της Δημοτικής Φιλαρμονικής είναι το Σοπωτό που στην κεντρική και ιδιαίτερα γραφική πλατεία του χωριού οι παραβρισκόμενοι θα απολαύσουν ένα μουσικό ταξίδι με όχημα τους ήχους των πνευστών. Η συναυλία θα αρχίσει στις 9 μμ
Και όπως συνηθίζεται τα τελευταία χρόνια η περιοδεία της μπάντας τελειώνει στην Δάφνη κάτω από το πανέμορφο κιόσκι της πλατείας του χωρίου. Στις 23 Αυγούστου με ώρα έναρξης της συναυλίας 9μμ οι μουσικοί θα τερματίσουν την φετινή μουσική διαδρομή.
Σας περιμένουμε στις συναυλίες μας για να γεμίσουμε μαζί με χαρούμενες νότες τα βράδια του καλοκαιριού.

Γιώργος Μπαμπαράκος
Μαέστρος Φιλαρμονικής








Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.