HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ένας ξεχωριστός αγώνας στα Καλάβρυτα (φωτό)

Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 5 Αυγούστου, στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, ποδοσφαιρικός φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων  Α.Ε.Καλαβ...



Πραγματοποιήθηκε σήμερα Δευτέρα 5 Αυγούστου, στο δημοτικό στάδιο Καλαβρύτων, ποδοσφαιρικός φιλικός αγώνας μεταξύ των ομάδων Α.Ε.Καλαβρύτων - Sjc Hövelriege.
Η ομάδα του Hovelriege αποτελείται από νέους της Γερμανίας και κάθε χρόνο επισκέπτονται την χώρα μας, μένοντας περίπου τρεις εβδομάδες στα Ροΐτικα Πατρών και σκοπό έχουν την σύσφιξη των σχέσεων τους με τον τόπο μας μαθαίνοντας την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας. Στις δραστηριότητες τους εντάσσουν μεταξύ άλλων και τον αθλητισμό, το θέατρο και την ζωγραφική ενώ όταν επιστρέφουν στην χώρα τους φιλοξενούν παιδιά από την Ελλάδα που συμμετέχουν σε παρόμοια προγράμματα. Όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος μέσα στις δραστηριότητες τους επισκέφθηκαν και τα  μαρτυρικά μνημεία των θυμάτων του ναζισμού στα Καλάβρυτα.
Στα πλαίσια της επισκέψεώς τους στην πόλη μας διοργανώθηκε και ο σημερινός φιλικός αγώνας -ο οποίος ελπίζουμε να πραγματοποιείται κάθε χρόνο- με μεγαλύτερη επιτυχία! 
Στα αξιοσημείωτα, οι εμφανίσεις της Α.Ε.Καλαβρύτων που είχαν το αντιναζιστικό σήμα!  
Για την ιστορία η ομάδα μας ηττήθηκε με 4-1
Η διοίκηση της Α.Ε.Καλαβρύτων, ευχαριστεί θερμά τον Πρόεδρο της Ένωσης Θυμάτων Καλαβρυτινού Ολοκαυτώματος κ.Ερμείδη Χαρίλαο για την πολύτιμη βοήθειά του ώστε να πραγματοποιηθεί αυτός ο αγώνας.
δείτε τις φωτογραφίες:




johnpatrablog





Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.