HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με επιτυχία και φέτος η δημοτική βραδιά στο Σκεπαστό (φωτό)

Ο κύκλος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Συλλόγου Σκεπαστού άρχισε με μια εντυπωσιακή δημοτική βραδιά την Κυριακή 28 Ιουλίου στον κα...



Ο κύκλος των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Συλλόγου Σκεπαστού άρχισε με μια εντυπωσιακή δημοτική βραδιά την Κυριακή 28 Ιουλίου στον κατάμεστο προαύλιο χώρο του Ι. Ν. Αγίου Ανδρέα. Η μεγάλη συμμετοχή του κόσμου, σε συνδυασμό με την άψογη διοργάνωση των μελών του συλλόγου αλλά κυρίως με τον εθελοντισμό και τη συνεργασία συγχωριανών και φίλων του Πολιτιστικού Συλλόγου είχε ως αποτέλεσμα την επιτυχία της βραδιάς που διοργανώνεται για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά.
Οι Γνωστοί σε όλους καλλιτέχνες Φιλιώ Πυργάκη, Γ. Βελισσάρης ,και Πάνος Πλαστήρας στο κλαρίνο ενθουσίασαν και διασκέδασαν με τη μουσική και τα τραγούδια τους το κοινό μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες της Δευτέρας.
Ο πρόεδρος και τα μέλη του Δ.Σ ευχαριστούν θερμά όλους για τη συμμετοχή και τη βοήθειά τους στην εν λόγω εκδήλωση.












Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.