HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εντολή στους δήμους: Αν τα έσοδα σας δεν είναι αρκετά, αυξήστε τα ανταποδοτικά τέλη

«Αν τα έσοδα σας δεν είναι αρκετά, αυξήστε τα ανταποδοτικά τέλη» . Τάδε έφη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας...




«Αν τα έσοδα σας δεν είναι αρκετά, αυξήστε τα ανταποδοτικά τέλη». Τάδε έφη ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας στα πλαίσια της κατάρτισης των προϋπολογισμών των Δήμων το 2014.

Στην κοινή υπουργική απόφαση που εξέδωσαν ο αναπληρωτής υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας και ο υπουργός Εσωτερικών Γιάννης Μιχελάκης τονίζεται οτι  οι δαπάνες των Δήμων πρέπει να περιορισθούν στις απολύτως αναγκαίες και επιβεβλημένες, τονίζοντας ότι:

- Οι δαπάνες υπερωριακής απασχόλησης του προσωπικού, οι οποίες πρέπει να αποβλέπουν στην αντιμετώπιση των εκτάκτων υπηρεσιακών αναγκών και να εγκρίνονται, αφού πρώτα εξαντληθούν όλα τα περιθώρια αξιοποίησής του εντός του ωραρίου εργασίας.

- Οι δαπάνες υπηρεσιακών μετακινήσεων, προμηθειών, τηλεφωνικών συνδιαλέξεων, κατανάλωσης ηλεκτρικού ρεύματος κ.ο.κ.

- Οι πάσης φύσεως προαιρετικές δαπάνες που αφορούν μεταξύ άλλων επιχορηγήσεις προς Νομικά Πρόσωπα Δημοσίου Δικαίου, αθλητικούς και πολιτιστικούς συλλόγους, βοηθήματα σε οικονομικά αδυνάτους.

















Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............








Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.