HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ανακοίνωση ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Καλαβρύτων

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Καλαβρύτων σχετικά με την κινητοποίηση του Δήμου την Πέμπτη 29 Αυγούστου για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων.  ...

Ανακοίνωση εξέδωσε ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Καλαβρύτων σχετικά με την κινητοποίηση του Δήμου την Πέμπτη 29 Αυγούστου για το Νοσοκομείο Καλαβρύτων. 

Η Ανακοίνωση έχει ως εξής: 

Ο ΣΥ.ΡΙ.ΖΑ Καλαβρύτων από την πρώτη στιγμή «Μάιος 2011» πρωτοστάτησε σε κάθε κινητοποίηση, κόντρα στις αποφάσεις περί κλεισίματος ή και υποβάθμισης του νοσοκομείου.
Σήμερα δύο χρόνια μετά το Νοσοκομείο βρίσκεται υπό διωγμό στο όνομα του μεταρυθμιστικού παραληρήματος της καταστροφής και της λεηλασίας που καταστρώνει η κυβέρνηση και οι δυνάμεις του μνημονίου.
Μπροστά στην μέχρι τώρα ελλειμματική πολιτική του Δημάρχου.
Εκεί που η πρόσκληση της Δημοτικής αρχής καταγγέλει το συνυπεύθυνο της "πρώην Δ.Υ.ΠΕ.άρχη’’ για την υποβάθμιση του νοσοκομείου -κόντρες για την καρέκλα-.
Το ζητούμενο για εμάς είναι να μην κλείσει το ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΟ.
Να είμαστε όλοι και όλες εκεί,στην Λαϊκή συνέλευση την Πέμπτη 29 Αυγούστου 2013 και ώρα 7:00 μ.μ στον προαύλιο χώρο του Νοσοκομείου.

Για τα παιδιά μας, Για τους Γονείς μας, Για εμάς, Για τον τόπο μας.
Μόνο ο Λαός μπορεί να κρατήσει το νοσοκομείο ανοικτό.
Έχουμε δύναμη ας την δείξουμε.



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.