HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα, κατασκηνώσεις Ιεράς Μητροπόλεως - Μια Γέφυρα Φιλίας!

Στα πλαίσια των ποιμαντικών δραστηριοτήτων της Ιεράς μας Μητροπόλεως, για τη νεότητα, με την ευλογία, την ακούραστη μέριμνα και τ...



Στα πλαίσια των ποιμαντικών δραστηριοτήτων της Ιεράς μας Μητροπόλεως, για τη νεότητα, με την ευλογία, την ακούραστη μέριμνα και το ιδιαίτερο ενδιαφέρον και ευαισθησία για τους νέους, του σεπτού Ποιμενάρχου μας κ.κ. ΑΜΒΡΟΣΙΟΥ,με επιτυχία πραγματοποιήθηκε η κατασκηνωτική περίοδος αγοριών στις εγκαταστάσεις της του Διεθνούς Κέντρου Νεότητας ΤΟ ΟΡΑΜΑ, από 17 έως 27 Ιουλίου 2013
Οι κατασκηνωτές έδωσαν το όνομα «ΓΕΦΥΡΑ ΦΙΛΙΑΣ» στην φετινή κατασκηνωτική περίοδο, η οποία χαρακτηρίστηκε, από τους ίδιους αλλά και τα στελέχη, ως μια από τις καλύτερες κατασκηνωτικές περιόδους, με πολλές δραστηριότητες, άφθονο παιχνίδι, αγιογραφικά συνθήματα, διαγωνισμούς γνώσεων, περιπάτους, εκκλησιασμό στα Καλάβρυτα κ.α..
Κατά τη διάρκεια της διαμονής τους οι 65 κατασκηνωτές, είχαν την ευκαιρία να ζήσουν μοναδικές στιγμές ομαδικής έντονης ζωής, να συμμετάσχουν σε ομαδικά παιχνίδια, πρωταθλήματα, διαγωνισμούς γνώσεων και πνευματικές ομιλίες. Μέσα από τις πολλές εκδηλώσεις που πραγματοποιήθηκαν καθώς και την προσωπική επαφή των κατασκηνωτών μεταξύ τους και με τους ομαδάρχες τους, σκοπός ήταν να δοθεί στα παιδιά το μήνυμα της φιλίας της αγάπης της συνεργασίας, το πνεύμα της ομαδικότητας.
Στο σημείο αυτό θα θέλαμε να απευθύνουμε εγκάρδιες ευχαριστίες στους πρωτεργάτες της παραπάνω προσπάθειας, στον ακούραστο Αρχηγό μας κ. Βασίλειο Ζήσιμο, Θεολόγο, στον Υπαρχηγό Αιδεσιμ. Πρωτοπρ. π. Αθανάσιο Λιακόπουλο Εφημέριο του Καθεδρικού Ι.Ναού Φανερωμένης Αιγίου καθώς και στους Πανοσιολ. Αρχιμανδρίτη π. Ευσέβιο Καθηγούμενο της Ιεράς Μονής της Αγίας Λαύρας και π. Κων/νο Μητρόπουλο, Προϊστάμενο του Καθεδρικού Ι. Ναού Καλαβρύτων για τα εύστοχα αγιογραφικά τους καθώς και για την πνευματική υποστήριξη των κατασκηνωτών.
Ανεξόφλητη δε είναι η ευγνωμοσύνη της Ιεράς Μητροπόλεώς μας προς τα εκλεκτά στελέχη, που εθελοντικά εργάστηκαν και μόχθησαν προκειμένου να λειτουργήσει άψογα η περίοδος για τους μικρότερους φίλους τους. Πρόκειται για τους: Σωτήρη Χάλλα, Γιάννη Κανακάρη, Γιάννη Θεοδωρακόπουλο, Αναστάση Κωνσταντακόπουλο,Γιάννη Θανασούλια, Κων/νο Ζησιμόπουλο, Κων/νο Αναστασόπουλο και Στέφανο Salzman. Επίσης ευχαριστούμε θερμά τους βοηθούς ομαδαρχών Δαμιανό Σταυρίδη, Λάμπρο Ζαφειρόπουλο και Χαράλαμπο Θωμόπουλο.
Αξίζει να μνημονεύσουμε τους ανθρώπους που εθελοντικά πρόσφεραν τις υπηρεσίες τους. Ιδιαιτέρως δε, την κ. Ευμορφία Σωτηροπούλου, Νηπιαγωγό, τον κ. Τάκη Παπαγεωργίου, τον κ. Νίκο Σαμαρτζόπουλο, την κ. Ευφροσύνη Robinson και τη κ. Μαρία Ριζοπούλου. Τέλος, εγκάρδιες ευχαριστίες σε όλους όσοι φρόντισαν τα καθημερινά γεύματα να είναι εύγευστα και ζεστά αλλά και σε εκείνους που φρόντισαν η κατασκήνωση να είναι καθαρή και δίχως τεχνικά προβλήματα.
Να τονιστεί ότι τη φετινή χρονιά η κατασκήνωσή μας κλείνει θεοφιλώς τα 10 χρόνια λειτουργίας της (2003-2013).
εκ της Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας
www.im-ka.gr






Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


 





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.