HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Γιορτή Γεύσεων στο Αγρίδι Καλαβρύτων

Μια ξεχωριστή γιορτή διοργάνωσε ο  σύλλογος Αγριδίου, σε συνεργασία με τις γυναίκες του χωριού, την "Γιορτή της Νοικοκυράς" με ...



Μια ξεχωριστή γιορτή διοργάνωσε ο  σύλλογος Αγριδίου, σε συνεργασία με τις γυναίκες του χωριού, την "Γιορτή της Νοικοκυράς" με μεγάλη επιτυχία...αρώματα και ...γεύσεις!. Οι κανόνες ήταν απλοί. Κάθε νοικοκυρά έπρεπε να φτιάξει από ένα η περισσότερα εδέσματα (πίτα, σαλάτα κτλ.), στη συνέχεια συγκέντρωσαν τα φαγητά στην πλατεία, μαζεύτηκε όλο το χωριό και με τη συνοδεία κρασιού και μουσικής τα απόλαυσαν!
Μια απλή ιδέα, στηριζόμενη στον εθελοντισμό των κατοίκων του χωριού, που όμως αποδείχτηκε εξαιρετικά επιτυχημένη, αφού η εκδήλωση κράτησε μέχρι το πρωί με χορό και τραγούδι και έμειναν όλοι ευχαριστημένοι.
Αξίζει να σημειωθεί ότι αυτή ήταν μια από τις τελευταίες εκδηλώσεις στην πλατεία, με τη μορφή που αυτή έχει τώρα. Ο δήμαρχος Καλαβρύτων Γιώργος Λαζουράς, ο οποίος ήταν παρών στην εκδήλωση, δεσμεύτηκε ενώπιον όλου του χωριού ότι στις 31 Οκτωβρίου 2013 η πλατεία θα έχει παραδοθεί στους κατοίκους με ανακαινισμένη όψη, Ίδωμεν. 
Δείτε πλουσιο φωτορεπορταζ στο αξιόλογο blog του χωριού: visitagridi.blogspot.gr






Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.