HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καστέλλι Καλαβρύτων - Εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου

Πραγματοποιήθηκε στις 14-08-2013 στο Καστέλλι Καλαβρύτων εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου, με την ακόλουθη διαδικασία: ...



Πραγματοποιήθηκε στις 14-08-2013 στο Καστέλλι Καλαβρύτων εκλογοαπολογιστική Συνέλευση του Συλλόγου, με την ακόλουθη διαδικασία:

Την συγκέντρωση – Συνέλευση απασχόλησαν εκτός της θεματικής ενότητας για εκλογές και ανάδειξη νέου Δ.Σ. και η θεματική ενότητα η οποία και προηγήθηκε, με πρωτοβουλία του Συλλόγου, που είχε καλέσει τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, Γεώργιο Χαραλαμπόπουλο του Παναγιώτη, καθώς και το εκκλησιαστικό Συμβούλιο, το οποίο εκπροσώπησαν ο Δημήτριος Παναγιωτόπουλος του Χαραλάμπους, ο Κωνσταντίνος Κωνσταντόπουλος του Θεοδώρου και ο Γεώργιος Δημητρόπουλος του Παναγιώτη, με σκοπό το συντονισμό εκ μέρους των τριών θεσμικών οργάνων, σε θέματα που αφορούν την επίλυση προβλημάτων που παρουσιάζονται κατά καιρούς στο χωριό μας.

Στα ως άνω, στέφθηκε με επιτυχία απόλυτη συνεννόηση, ότι θα ευρίσκονται σε διαρκή επικοινωνία και σε εγρήγορση, σε κάθε είδους θέματα που θα απασχολούν την τοπική Κοινότητά μας.
Με την ευκαιρία της συγκέντρωσης, εδόθη από τους παρευρισκόμενους, οικονομική ενίσχυση στον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας, και καλύφθηκαν όλα τα έξοδα διακόσμησης και τοποθέτησης ξύλινου τραπεζιού σταθερής βάσης με παγκάκια, στη θέση «Διάσελο» του χωριού μας, επειδή το ως άνω έργο εκτελέσθη με πρωτοβουλία του Προέδρου και με τις εισφορές κατοίκων του χωριού μας και μελών του Συλλόγου μας.

Στη συνέχεια, αφού έγινε απολογισμός δράσης του απερχόμενου Δ.Σ. από τον Πρόεδρο Αθανάσιο Γιαννακόπουλο του Γεωργίου και οικονομικός απολογισμός από τον Ταμία Θεόδωρο Κωνσταντόπουλο του Κωνσταντίνου, προχώρησαν οι διαδικασίες εκλογής νέου Δ.Σ.
Από τις αρχαιρεσίες, εξελέγησαν τα παρακάτω μέλη του νέου Δ.Σ. και αφού συγκροτήθηκαν σε σώμα στις 16-08-2013, προέκυψε η σύνθεση του νέου προεδρείου ως ακολούθως:

-Πρόεδρος Αθανάσιος Γιαννακόπουλος του Γεωργίου
-Αντιπρόεδρος Παναγιώτης Βασιλόπουλος του Ιωάννη
-Γενικός Γραμματέας Ηλίας Πατρικουνάκος του Κωνσταντίνου
-Ταμίας Θεόδωρος Κωνσταντόπουλος του Κωνσταντίνου
-Μέλος Παναγιώτης Βλάντης του Βασιλείου
-Αναπληρωματικό μέλος Αναστάσιος Λαμπίρης του Σωτηρίου

Επιπλέον, σε εκτέλεση της ως άνω Γενικής Συνέλευσης, το νέο Δ.Σ. όρισε τον Αλέξανδρο Ασημακόπουλο του Γεωργίου, υπεύθυνο δημοσίων σχέσεων και επικοινωνίας του Συλλόγου, και το μέλος του Δ.Σ. Παναγιώτη Βλάντη του Βασιλείου, υπεύθυνο «νέας γενιάς» που θα έχει σαν σκοπό την επικοινωνία και επαφή με τη νέα γενιά, προκειμένου να πλαισιώσουν περισσότερο το Σύλλογο και να έχουν μεγαλύτερη ενεργή συμμετοχή στις εν γένει δραστηριότητές του.

Με την ευκαιρία, ευχαριστούμε όλα τα ενεργά μέλη του Συλλόγου μας, που με αυτόν τον τρόπο δείχνουν την ιδιαίτερη αγάπη για το χωριό τους.

Για το Δ.Σ.
Ο Πρόεδρος
Αθανάσιος Γιαννακόπουλος του Γεωργίου
Ο Γραμματέας
Ηλίας Πατρικουνάκος του Κωνσταντίνου


Επιμέλεια: Αθανάσιος Γιαννακόπουλος










Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.