HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με τις ευχές μας για βίον ανθόσπαρτον!

Το Σάββατο 18 Αυγούστου 2013 ο Φίλος μας Μιλτιάδης Ζησιμόπουλος και η Μάρθα Πριονά άνοιξαν μια καινούργια σελίδα στην ζωή τους. Στ...

Το Σάββατο 18 Αυγούστου 2013 ο Φίλος μας Μιλτιάδης Ζησιμόπουλος και η Μάρθα Πριονά άνοιξαν μια καινούργια σελίδα στην ζωή τους.
Στον Ιερό Ναό της Αγίας Τριάδας Καλαβρύτων, αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης και ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου, κάνοντας ευτυχισμένες τις οικογένειες τους, τους φίλους τους και τους συναδέλφους τους.
Το παρόν έδωσε πλήθος κόσμου, ενώ το νεόνυμφο ζευγάρι τίμησε με την παρουσία του ο πρώην Νομάρχης Αχαΐας Δημήτρης Κατσικόπουλος.
Μετά το πέρας της γαμήλιας τελετής ακολούθησε δεξίωση σε κοσμικό κέντρο των Καλαβρύτων, όπου οι παρευρισκόμενοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν τα πλούσια εδέσματα,να καταναλώσουν άφθονη ποσότητα κρασιού, ποτών και παράλληλα να χορέψουν σε παραδοσιακούς ρυθμούς, με το κέφι όλων να κρατά αναλλοίωτο μέχρι τις πρωινές ώρες.
Κουμπάροι το ζεύγος  Ερασμία και ο Βασίλης Βδουκάκης 

Η συντακτική ομάδα του ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS εύχεται στους νεόνυμφους να ζήσουν και να ευτυχήσουν.





ο γαμπρός και το βαφτιστήρι (Γιάννης Λεχουρίτης)





για το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS



Αλέξης Λεχουρίτης
Δημιουργός-Διαχειριστής
odontotos.com






Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.