HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Νέα υποβολή Ε9 σε όσους στοιχεία

Μόνο στην περίπτωση που υπάρχει μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης του φορολογουμένου κατά το προηγούμενο έτος, είναι απαραίτητη η...



Μόνο στην περίπτωση που υπάρχει μεταβολή της περιουσιακής κατάστασης του φορολογουμένου κατά το προηγούμενο έτος, είναι απαραίτητη η εκ νέου υποβολή της δήλωσης στοιχείων ακινήτων (Ε9), διευκρινίζει το υπουργείο Οικονομικών.

Με αφορμή σημερινά δημοσιεύματα, το υπουργείο εξέδωσε ανακοίνωση στην οποία σημειώνεται ότι ειδικά για το έτος 2013, βάσει των σχετικών διατάξεων (άρ.19 ν. 4110/2013), οι φορολογούμενοι οι οποίοι, κατά την 1.1.2013, έχουν εμπράγματα δικαιώματα σε γήπεδα εκτός σχεδίου πόλης ή οικισμού υποχρεούνται να ελέγξουν ηλεκτρονικά, μέχρι 15.9.2013, την περιουσιακή τους κατάσταση, όπως αυτή εμφανίζεται στην ιστοσελίδα της Γενικής Γραμματείας Πληροφοριακών Συστημάτων ("Υποβολή δηλώσεων στοιχείων ακινήτων Ε9") , προκειμένου να τη συμπληρώσουν, τροποποιήσουν και οριστικοποιήσουν. 

Η υποβολή των στοιχείων θα γίνει μέσω του Taxisnet, και μέχρι τις 15 Σεπτεμβρίου, ενώ στη νέα δήλωση οι ιδιοκτήτες θα πρέπει να συμπληρώσουν:

Τον δωδεκαψήφιο αριθμό του εθνικού κτηματολογίου, εφόσον έχουν και υπάρχει
Τον αριθμό παροχής ρεύματος εάν υπάρχει
Την επιφάνεια της κατοικίας
Την επιφάνεια αποθηκών, γεωργικών κτισμάτων, επαγγελματικών χώρων ή άλλων κτηρίων της κατοχής τους
Τη συνολική επιφάνεια των κτισμάτων που βρίσκονται σε αγροτεμάχιο
Το μήκος της πρόσοψης ή το άθροισμα των προσόψεων της επαγγελματικής στέγης
Το μήκος πρόσοψης του οικοπέδου
Το πλήθος των προσόψεων κάθε ακινήτου






Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.