HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Ταρακουνήθηκε η Κεντρική Ελλάδα από σεισμό 5,3 Ρίχτερ

Με διαφορά επτά λεπτών δύο σεισμοί ταρακούνισαν την Κεντρική Ελλάδα. Ο μεγαλύτερος μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ήταν σύ...



Με διαφορά επτά λεπτών δύο σεισμοί ταρακούνισαν την Κεντρική Ελλάδα. Ο μεγαλύτερος μεγέθους 5,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ ήταν σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του Γεωδυναμικού Ινστιτούτου Αθηνών ο ισχυρός σεισμός που σημειώθηκε στις 12:06 το μεσημέρι της Τρίτης. Σύμφωνα με την ίδια ανακοίνωση, το επίκεντρο εντοπίζεται στα 28χλμ. δυτικά της Αταλάντης. Χαρακτηριστικό της δόνησης που έγινε αισθητή και στο κέντρο της Αθήνας ήταν η μεγάλη της διάρκεια. Επτά λεπτά νωρίτερα, στις 12:02, είχε προηγηθεί σεισμική δόνηση μεγέθους 4,1 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ.
Οι πρώτες πληροφορίες από την Αστυνομική Διεύθυνση της Λαμίας, κάνουν λόγο για πτώση βράχων στην περιοχή, όπου εντοπίστηκε το επίκεντρο των δύο δονήσεων, αλλά όχι για ζημιές σε κτίσματα.








Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.