HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Πλούσιες Εκδηλώσεις στο Παγκρατέικο Αντάμωμα 2013

Πλούσιες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις περιλαμβάνει και φέτος το 19ο Παγκρατέικο Αντάμωμα που διωργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος ...



Πλούσιες πολιτιστικές και αθλητικές εκδηλώσεις περιλαμβάνει και φέτος το 19ο Παγκρατέικο Αντάμωμα που διωργανώνει ο Πολιτιστικός Σύλλογος Παγκρατιωτών Καλαβρύτων "Αγ.Ιωάννης ο Θεολόγος" από 14 έως και 18 Αυγούστου 2013.

Το πρόγραμμα έχει ως εξής: 

ΤΕΤΑΡΤΗ 14/8/2013
Ώρα 6:00 μ.μ. Αθλητική εκδήλωση - αγώνας πετοσφαίρισης (βόλεϊ) ή καλαθοσφαίρισης (μπάσκετ) στον προαύλιο χώρο του Δημοτικού Σχολείου του χωριού.
Ώρα 6:00 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής για τα παιχνίδια και τους διαγωνισμούς της ημέρας στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.
Ώρα 6:30 μ.μ. Παιχνίδια ευστοχίας: Τα νούφαρα – Κρίκοι – Το ψάρεμα – Στην Τρύπα – Μίνι Γκολφ.
Ώρα 9:30 μ.μ. Διαγωνισμός τραγουδιού.
Ώρα 10:00 μ.μ. Διαγωνισμός χορού.
Ώρα 10:30 μ.μ. Διαγωνισμός ζωγραφικής.
Ώρα 11:00 μ.μ. Μουσική βραδιά αφιερωμένη στα παιδιά του χωριού μας.

ΠΕΜΠΤΗ 15/8/2013
Ώρα 8:00 π.μ. Εκκλησιασμός στο ξωκλήσι της Παναγίτσας στην Κλίζα.
Ώρα 6:00 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής για τα αγωνίσματα της ημέρας στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.
Ώρα 6:30 μ.μ. Σκοποβολή σε διαμορφωμένο χώρο της κεντρικής πλατείας με αεροβόλο όπλο. Υπεύθυνοι για την ομαλή διεξαγωγή του διαγωνισμού είναι τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου.
Ώρα 7:30 μ.μ. Αθλητική εκδήλωση - αγώνας επιτραπέζιας αντισφαίρισης (πινκ-πονκ).
Ώρα 9:00 μ.μ. Η γιορτή των Τσοπάνηδων του χωριού σε συνεργασία με το Σύλλογό μας. Σε όλους τους παρευρισκομένους θα προσφερθούν δωρεάν βραστό κρέας και πιλάφι, καθώς και ποτά και αναψυκτικά. Μάγειρας της βραδιάς θα είναι και φέτος, όπως κάθε χρονιά, το μέλος του Δ.Σ. του Συλλόγου Γεώργιος Μαγκλάρας. Η βραδιά θα πλαισιωθεί με δημοτική μουσική για ένα παραδοσιακό ολονύχτιο γλέντι. Οι Τσοπάνηδες του χωριού θα προσφέρουν το κρέας για το βραστό, ο Γεώργιος Μαγκλάρας το ρύζι και λοιπά υλικά και ο Σύλλογος θα προσφέρει τα ποτά και τα αναψυκτικά της βραδιάς.
Ο Πρόεδρος του Δ.Σ. του Συλλόγου Σπύρος Κατσιουλέρης θα χαιρετήσει και θα ευχαριστήσει τους Τσοπάνηδες του χωριού μας και όσους συνετέλεσαν με την πολύτιμη βοήθειά τους στην επιτυχία της βραδιάς.

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 16/8/2013
Ώρα 6:00 μ.μ. Προετοιμασία για τη διεξαγωγή των αγώνων δρόμου.
Συγκέντρωση συμμετεχόντων στο Πνευματικό Κέντρο, ενημέρωση από τα μέλη του Δ.Σ. του Συλλόγου για το πρόγραμμα των αγώνων δρόμου και διανομή της αθλητικής εμφάνισης στους δρομείς.
Ώρα 6:30 μ.μ. Έναρξη αγώνων δρόμου.
Α΄ Κατηγορία: Δρομείς ηλικίας έως 9 ετών. Διαδρομή: από τη θέση Αλώνια έως το Πνευματικό Κέντρο.
Β΄ Κατηγορία: Δρομείς ηλικίας από 10 έως 12 ετών. Διαδρομή: από το Δημοτικό Σχολείο έως το Πνευματικό Κέντρο.
Γ΄ Κατηγορία: Δρομείς ηλικίας από 13 ετών και άνω. Διαδρομή: από τη θέση Πουρνάρια έως το Πνευματικό Κέντρο (πορεία από αμαξιτό δρόμο).
Ώρα 7:30 μ.μ. Δηλώσεις συμμετοχής για τα παιχνίδια και τους διαγωνισμούς της ημέρας στο Πνευματικό Κέντρο του χωριού.
Ώρα 8:00 μ.μ. Παιχνίδια ταχύτητας: Τσουβαλοδρομίες – Αυγοδρομίες - Κλέψε την ουρά – Πατώντας τα μπαλόνια – Μουσικές Καρέκλες – Λουκουμομαχίες.
Ώρα 10:30 μ.μ. Μουσική βραδιά αφιερωμένη στους νέους του χωριού μας.

ΣΑΒΒΑΤΟ 17/8/2013
Ώρα 7:00 μ.μ. Τρισάγιο στην προτομή του αείμνηστου ιατρού και δασκάλου Χαρίλαου Οικονομόπουλου και στη μνήμη όλων των θυμάτων συμπατριωτών μας από τα ναζιστικά στρατεύματα κατοχής. Προσκλητήριο θυμάτων, κατάθεση στεφάνων, εθνικός ύμνος.
Ώρα 7:30 μ.μ. Βράβευση των νικητών των αγώνων δρόμου, απονομή βραβείων και αναμνηστικών δώρων στους νικητές των προηγούμενων ημερών.
Ώρα 8:30 μ.μ. Χαιρετισμός από τον πρόεδρο του Συλλόγου Σπύρο Κατσιουλέρη και παρουσίαση των επίσημων προσκεκλημένων. Καλωσόρισμα των φιλοξενούμενων μας Παγκρατιωτών Παραμυθιάς και αναφορά στη σχέση των δύο χωριών.
Ώρα 9:00 μ.μ. Απονομή τιμητικής διάκρισης στους επιτυχόντες στα ΑΕΙ και ΤΕΙ του έτους 2012. Προσφορά εικόνας του πολιούχου του χωριού μας από το Σύλλογο στο Θανάση Σταματόπουλο,ως δώρο για την αγάπη του και το ενδιαφέρον του για το χωριό μας.
Θα ακολουθήσει κλήρωση δύο δορωεπιταγών για την αγορά ποδηλάτων στους μικρούς μας φίλους που θα συμμετάσχουν στις διάφορες εκδηλώσεις κατά τη διάρκεια όλων των ημερών του 19ου Ανταμώματος.
Μετά τις απονομές και την κλήρωση θα παρατεθεί δείπνο προς όλους τους παρευρισκόμενους. Τα έξοδα θα καλυφθούν από το Σύλλογο.
Θα ακολουθήσει γλέντι μέχρι το πρωί με παραδοσιακούς χορούς και τραγούδι, από το στερεοφωνικό συγκρότημα του Συλλόγου μας.
Ώρα 12η νυκτερινή Κλήρωση της λαχειοφόρου αγοράς. Η κλήρωση θα περιλαμβάνει δώρα προσφορά του Συλλόγου καθώς και δώρα προσφορές συμπατριωτών μας και λογοτεχνικά βιβλία, προσφορά των Εκδόσεων Καστανιώτη.
Τα έσοδα από τη λαχειοφόρο αγορά θα διατεθούν για την κάλυψη μέρους των εξόδων του Ανταμώματος, δεδομένου ότι το κόστος αυτού είναι αρκετά μεγάλο.
Παράλληλα με τη διεξαγωγή των διαφόρων εκδηλώσεων θα υπάρχουν όλες τις ημέρες διαθέσιμα παιχνίδια (πινκ-πονκ, ποδοσφαιράκι) και σύνεργα ζωγραφικής για να απασχολούνται οι μικροί αλλά και οι μεγαλύτεροι Παγκρατιώτες και Παγκρατιώτισσες.

ΚΥΡΙΑΚΗ 18/8/2013
Εκκλησιασμός και τέλεση μνημόσυνου υπέρ της αναπαύσεως των ψυχών των όπου γης θανόντων Παγκρατιωτών. Η καθολική συμμετοχή των συμπατριωτών μας αποτελεί ελάχιστη ένδειξη τιμής και ευγνωμοσύνης.

Το Διοικητικό Συμβούλιο



johnpatrablog







Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............





Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.