HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Στην Ρακίτα Αχαΐας το 1ο Voukoliko Μουσικό Φεστιβάλ

Ένα νεανικό μουσικό φεστιβάλ με τίτλο «1ο Voukoliko Festival» θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 28 και 29 Αυγούστου 2013 στην πανέμορφη ορει...

Ένα νεανικό μουσικό φεστιβάλ με τίτλο «1ο Voukoliko Festival» θα πραγματοποιηθεί το διήμερο 28 και 29 Αυγούστου 2013 στην πανέμορφη ορεινή Ρακίτα του νομού Αχαΐας, στους πρόποδες του Παναχαικού.

Η Ρακίτα είναι ένα γνωστό παραθεριστικό χωριό που ανήκει στην κοινότητα Λεοντίου και συγκεκριμένα στο κοινοτικό διαμέρισμα Άνω Μαζαράκι. Είναι χτισμένη μέσα στα έλατα, σε υψόμετρο περίπου 1.130 μέτρων σε ένα οροπέδιο κοντά στο όρος Μπαρμπάς. Παλιότερα, αλλά ακόμα και σήμερα χρησιμεύει ως τόπος για την καλοκαιρινή βοσκή των αιγοπροβάτων από την περιοχή του Μαζαρακίου και από άλλα πεδινά σημεία της Πάτρας.

Τα τελευταία χρόνια με την βελτίωση των υποδομών έχει παρατηρηθεί αύξηση του αριθμού των παραθεριστών από πολλές περιοχές του νομού Αχαΐας κυρίως όμως από την περιοχή των Πατρών και του Αιγίου. Αξίζει να σημειωθεί ότι στην περιοχή υπάρχουν δύο μικρές λίμνες, η λίμνη Βεργούρι και η ομώνυμη λίμνη Ρακίτα καθώς και το ρέμα Τσίκιζα που διατρέχει το οροπέδιο.

Στο Voukoliko μουσικό Φεστιβάλ θα εμφανιστούν πολλές μπάντες και καλλιτέχνες, ανάμεσα τους οποίους το γκρουπ Bandamadara και οι Πατρινοί Monostyle. Η μπάντα Monostyle που θα εμφανιστεί τη 2η βραδιά, δημιουργήθηκε το 2008. Οι Μonostyle είναι οι Βασίλης Ράλλης-φωνή, ακουστική κιθάρα, Άγγελος Βγενόπουλος-ηλεκτρική κιθάρα,φωνητικά, Γιώργος Τασόπουλος-μπάσο,φωνητικά, Ιάσωνας Φυκούρας-πλήκτρα,φωνητικά και Γαβρίλης Μπιρλής-τύμπανα. Το 2010 βγήκε το πρώτο τους cd το οποίο ηχογραφήθηκε στο Noisebox Studio στην Πάτρα από το Σάκη Μπάστα.

Ως μπάντα έχουν κάνει πολλά live στην Πάτρα, στην Αθήνα και σε πολλές άλλες πόλεις στην Ελλάδα. Έχουν παίξει παρέα με τον Δημήτρη Καρρά και τους Αντίπερα Όχθη, τον Σπύρο Γραμμένo και έχουν ανοίξει συναυλίες όπως των Φοίβου Δεληβοριά, Ρόδες United, Mελίνας Κανά και της Λιζέτα Καλημέρη στην Πάτρα. Η μουσική τους δεν χαρακτηρίζεται με κάποια ταμπέλα καθώς ο καθένας έχει διαφορετικές επιρροές.

Το Πρόγραμμα: 
28/8 : The Funmpire Combo, Faka, Apostolos Gougoulakis και The Mastards, Last Sparkle of Joy, Parrhsia,
29/8 : Bandamadara, Monostyle, Feel in, Spoon Killers, Animeniacs
Έναρξη προγράμματος : 28/8 ώρα 18:00
Λήξη : 30/8 ξημερώματα !!!


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.