HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δωρεά Ιερών Λειψάνων στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κρυονερίου Καλαβρύτων

Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Πέττας (Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού συμβουλίου της Ενορίας Ξηροκαρύταινας Αρκαδίας...




Ο Πανοσιολογιότατος Αρχιμανδρίτης π. Νεκτάριος Πέττας (Πρόεδρος του Εκκλησιαστικού συμβουλίου της Ενορίας Ξηροκαρύταινας Αρκαδίας και πρόεδρος του μη κερδοσκοπικού ιδρύματος «Χριστόφορος Παπουλάκος»), δώρισε στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής Κρυονερίου Καλαβρύτων τμήματα Ιερών Λειψάνων, ήτοι: τμήματα εκ της Τιμίας Κάρας του Μεγαλομάρτυρος Αγίου Γεωργίου και τεμάχια εκ των Ιερών Λειψάνων του Αγίου Ιωάννου του Προδρόμου, του Αγίου Νικολάου Επισκόπου Μύρων, του Αγίου Νεκταρίου Επισκόπου Πενταπόλεως, της Αγίας Μαρίνης και της Αγίας Βαρβάρας εκ του κειμηλιαρχείου του αειδίμου πατρός του Ιερέως Νικολάου Α. Πέττα, προς διηνεκή ευλογία και αγιασμό του Χριστεπωνύμου πληρώματος της Ενορίας.

Ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης  Καλαβρύτων δι’ επιστολής του εκφράζει ευχαριστίες προς τον π. Νεκτάριο δια την πολύτιμη προσφορά προς την Ενορία της Αγίας Παρασκευής Κρυονερίου Καλαβρύτων.

φωτό: Νατάσα Κανελλοπούλου







Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............

Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.