HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Με μεγάλη επιτυχία αγώνες επίδειξης Σκάκι στο "Όραμα" Καλαβρύτων

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε Τρίτη 23/8/2013 στις θαυμάσιες εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κέντρου Νεότητας “Το Όραμα” Ιεράς Μητρ...



Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε Τρίτη 23/8/2013 στις θαυμάσιες εγκαταστάσεις του Διεθνούς Κέντρου Νεότητας “Το Όραμα” Ιεράς Μητροπόλεως Καλαβρύτων και Αιγιαλείας, αγώνας επίδειξης Σιμουλτανέ στο σκάκι.
Μετά από συνεννόηση με τον Αρχηγό της κατασκήνωσης κ. Βασίλη Ζήσιμο, ο Πρόεδρος του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων-Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ) Δρ Ν. Χ. Ραζής, αντιμετώπισε σε χρονικό διάστημα 2,5 ωρών και σε διαφορετικές σκακιέρες, 18 Ομαδάρχες και Κατασκηνωτές, σημειώνοντας μετά από ενδιαφέρουσες σκακιστικές παρτίδες, 17 νίκες και μία ισοπαλία (με Δημήτρη Θανασούλια). Το κλίμα ήταν πάρα πολύ όμορφο και πέραν των διαγωνιζομένων, πολλά παιδιά συμμετείχαν παρακολουθώντας και σχολιάζοντας.
Στην προσφώνισή του ο κ. Ζήσιμος, ευχαρίστησε για την τόσο ενδιαφέρουσα και εποικοδομητική εκδήλωση και στάθηκε στην πολύ καλή συνεργασία που υπάρχει με τον κ. Ραζή και τον ΣΕΠΟΚΕ, εκφράζοντας την επιθυμία του για συνέχιση και στο μέλλον, θέμα που ευχαρίστως έγινε δεκτό, αφού με τον τρόπο αυτό προάγεται όχι μόνο ο Αθλητισμός, αλλά και ο Πολιτισμός προς όφελος των νέων και της κοινωνίας.








Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.