HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Μουσικό αφιέρωμα σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες στην Ακράτα

Συνεχίζεται το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2013 που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώ...



Συνεχίζεται το Πολιτιστικό Καλοκαίρι 2013 που διοργανώνει η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Αιγιαλείας, με ένα πλούσιο πρόγραμμα εκδηλώσεων για όλες τις ηλικίες. Την Τετάρτη 17 Ιουλίου στις 9 μ.μ. στην πλατεία Ακράτας, θα παρουσιαστεί το «Μουσικό αφιέρωμα σε μεγάλους Έλληνες συνθέτες».

Ένα μελωδικό ταξίδι στο έργο Ελλήνων Συνθετών με τραγούδια-ορόσημα στην μουσική μας παράδοση. Χατζιδάκις, Θεοδωράκης, Ξαρχάκος, Λοϊζος, Πλέσσας, Σπανός, Χατζηνάσιος και άλλοι μεγάλοι συνθέτες σε μια μουσική αναδρομή. Συμμετέχουν η Δημοτική Παιδική-Νεανική Χορωδία Αιγιαλείας & η Χορωδία Φιλαρμονικής Ακράτας. Τις χορωδίες διευθύνουν αντίστοιχα η Βασιλική Νάσση και η Μαρία Γερολύμου.







Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.