HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Σοπωτό: Εθελοντισμός και η Αγάπη για τον τόπο δημιουργούν Ελπίδα!!!

Είναι από τα χωριά των Καλαβρύτων που πραγματικά εντυπωσιάζει με την συμμετοχή, τον εθελοντισμό και την κοινή προσπάθεια όλων για να...



Είναι από τα χωριά των Καλαβρύτων που πραγματικά εντυπωσιάζει με την συμμετοχή, τον εθελοντισμό και την κοινή προσπάθεια όλων για να κρατήσουν ζωντανό το τόπο που αγαπούν πολύ. 
Μιλάμε για το Σοπωτό που αν και ο χρόνος αλλοίωσε το πάλαι ποτέ κεφαλοχώρι των Καλαβρύτων με τα σχολεία, τις δημόσιες υπηρεσίες και σημείο αναφοράς σε όλη των Αροανία και όχι μόνο, δεν έσβησε όμως τη φλόγα που έχουν όλοι οι Σοπωτινοί για το πανέμορφο χωριό τους. 
Πρόσφατα ομάδα εθελοντών από το Σοπωτό, όλων των ηλικιών, μαζί με μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού από τα Τοπικά Τμήματα Παπάγου, Φιλοθέης και Χολαργου που συμμετείχαν σε κατασκήνωση στον Οδηγικό ξενώνα στο Σοπωτό, με πολύ μεράκι, αποφάσισαν να καλλωπίσουν το ιστορικό σχολείο Σοπωτού, ένα μικρό αρχιτεκτονικό αριστούργημα στην καρδιά του χωριού. 

Οφείλουμε ένα μεγάλο μπράβο σε όλους κυρίως για το παράδειγμα που μας δίνουν, ευχόμενοι να βρουν συμπαραστάτες και μιμητές σε όλη των ιστορική επαρχία μας. Τέτοια παραδείγματα δίνουν ελπίδα!!!  
φωτό από την ομάδα του Σοπωτού στο fb: www.facebook.com/groups/127926040079/?fref=ts














Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



1 σχόλιο

  1. τα παιδιά που φαίνονται στις φωτογραφίες είναι μέλη του Σώματος Ελληνικού Οδηγισμού
    από τ αΤοπικά Τμήματα Παπάγου, Φιλοθέης και Χολαργου που συμμετείχαν σε κατασκήνωση στον Οδηγικό ξενώνα στο Σοποτό http://seo.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.