HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Δικαιολογητικά και Αιτήσεις συμμετοχής στο πρόγραμμα του Παιδικού Σταθμού Καλαβρύτων

Το Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρο Παιδιού, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Καλαβρύτων, επιλέχθηκε, μετά από υποβολή σχετικής αίτησης συμμετοχής, από την...



Το Ν.Π.Δ.Δ. Κέντρο Παιδιού, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Καλαβρύτων, επιλέχθηκε, μετά από υποβολή σχετικής αίτησης συμμετοχής, από την Ελληνική Εταιρία Τοπικής Ανάπτυξης και Αυτοδιοίκησης (Ε.Ε.Τ.Α.Α.) Α.Ε., για να συμμετάσχει στη δράση «Εναρμόνιση Οικογενειακής και Επαγγελματικής Ζωής», που συγχρηματοδοτείται από το Ευρωπαϊκό Κοινωνικό Ταμείο (ΕΚΤ), στο πλαίσιο του Εθνικού Στρατηγικού Πλαισίου Αναφοράς (ΕΣΠΑ) για την προγραμματική περίοδο 2007-2013.

Με το πρόγραμμα αυτό, θα χρηματοδοτηθεί η δομή του Δημοτικού Παιδικού Σταθμού Καλαβρύτων, ώστε οι ωφελούμενες μητέρες των νηπίων που θα συμμετέχουν σε αυτό, να μην καταβάλουν τροφεία για το σχολικό έτος 2013-2014.

Δικαίωμα συμμετοχής στο πρόγραμμα έχουν οι μητέρες που πληρούν τις προϋποθέσεις της υπ’ αριθμ. 1360/19-06-2013 πρόσκλησης ενδιαφέροντος της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Το πρόγραμμα αυτό, αφορά νήπια και παιδιά από 2,5 ετών συμπληρωμένων κατά το μήνα εγγραφής (01-30/09/2013) και όσα φιλοξενούνται ήδη στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Καλαβρύτων, μέχρι την ηλικία εγγραφής τους στην υποχρεωτική εκπαίδευση (νηπιαγωγείο).

Καταληκτική ημερομηνία για την υποβολή των Αιτήσεων, συνοδευόμενων από τα απαιτούμενα δικαιολογητικά, έχει οριστεί η Παρασκευή 02/08/2013 και ώρα 14:00 βάσει απόδειξης ταχυδρομείου ή εταιρίας ταχυμεταφοράς (courier). Εκπρόθεσμες αιτήσεις που θα υποβληθούν με οποιονδήποτε τρόπο μετά την παραπάνω ημερομηνία και ώρα θα απορρίπτονται ως εκπρόθεσμες, δεν θα αξιολογούνται και θα επιστρέφονται.

* Κατεβάστε την ΑΙΤΗΣΗ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΜΗΤΕΡΩΝ_2013_ΥΠΕΥΘΥΝΗ ΔΗΛΩΣΗ ΕΔΩ
* Κατεβάστε τις ΟΔΗΓΙΕΣ ΑΙΤΗΣΗΣ ΜΗΤΕΡΩN ΕΔΩ
Για περισσότερες και εκτενέστερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στην ιστοσελίδα της Ε.Ε.Τ.Α.Α. Α.Ε. (www.eetaa.gr) και στο Δημοτικό Παιδικό Σταθμό Καλαβρύτων (Αικ. Παλαιολόγου 14, Καλάβρυτα, κ. Παλληκάρη Κωνσταντίνα, τηλ. 26920-22866).







Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.