HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλωσορίζουμε την νέα ιστοσελίδα της Κλειτορίας

Αισθανόμαστε περήφανοι που το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, άνοιξε καινούργιους δρόμους στην διαδικτυακή ενημέρωση και πολλά χωριά μας δημιούργησαν bl...

Αισθανόμαστε περήφανοι που το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS, άνοιξε καινούργιους δρόμους στην διαδικτυακή ενημέρωση και πολλά χωριά μας δημιούργησαν blogs και ιστοσελίδες (δείτε εδώ) ώστε οι απανταχού Καλαβρυτινοί να έχουν πρόσβαση στην ενημέρωση με σύγχρονες μεθόδους. Πάγια θέση μας είναι να στηρίζουμε κάθε προσπάθεια αφού πιστεύουμε στην πολυφωνία όταν αυτή μάλιστα είναι συνάλληλη με τους ουσιαστικούς στόχους που είναι η πρόοδος του τόπου μας, η συσπείρωση των δυνάμεων μας και η διατήρηση των ιστορικών και πολιτιστικών μας στοιχείων και είναι μακριά από συμφέροντα και σκοπιμότητες.

Καλωσορίζουμε λοιπόν την νέα ιστοσελίδα ΚΛΕΙΤΟΡΙΑ-NEWS kleitorianews.gr στο μετερίζι της ενημέρωσης και ευχόμαστε κάθε επιτυχία.
--------------------

ΣΗΜ: Να ενημερώσουμε τους αγαπητούς αναγνώστες μας οτι οι δημοσιεύσεις των Αρχείων (ΙΑΚ) για το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα θα συνεχιστεί το Σεπτέμβριο με νέες συγκλονιστικές αφηγήσεις και αποκαλύψεις με αναφορές σε πρόσωπα και γεγονότα που σημάδεψαν το Καλαβρυτινό Ολοκαύτωμα.
Ο Ιστορικός ερευνητής Δημήτρης Κανελλόπουλος σας εύχεται καλό καλοκαίρι 




Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.