HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Καλάβρυτα: Τα θέματα του Δημοτικού Συμβουλίου της 12ης Ιουλίου 2013

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ 19.7 Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Παρασκευή 12 Ιου...

ΠΡΟΣΟΧΗ Η ΣΥΝΕΔΡΙΑΣΗ ΑΝΑΒΛΗΘΗΚΕ ΓΙΑ 19.7
Σε τακτική συνεδρίαση συγκαλείται το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Καλαβρύτων την Παρασκευή 12 Ιουλίου 2013 και ώρα 15:30 στο Δημοτικό Κατάστημα.


Τα θέματα της τακτικής συνεδρίασης είναι τα εξής:

1. Περί έκδοσης ψηφίσματος για τη διακοπή της ΕΡΤ.

(Σχετικό το αίτημα του επικεφαλής της ελάσσονος μειοψηφίας κ. Βασ. Ασπρούλια για λήψη απόφασης Δημοτικού Συμβουλίου σχετικά με το κλείσιμο της ΕΡΤ).

2. Περί αιτήματος επικεφαλής ελάσσονος μειοψηφίας, δημοτικού συμβούλου κ. Βασιλείου Ασπρούλια, για απαλλοτρίωση χώρου για εξασφάλιση του αναγκαίου πλάτους κοινοτικού δρόμου στον διατηρητέο οικισμό Βεσίνι της Τοπικής κοινότητας Πάου της Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.

3. Περί των εκδηλώσεων μνήμης στις Τοπικές Κοινότητες Κορφών και Μανεσίου -Τρεχλού.

4. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση επειγουσών αναγκών έργων οδοποιίας ΔΕ Καλαβρύτων» .

5. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου «Βελτίωση υποδομών ύδρευσης Τ.Κ. Κέρτεζης».

6. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου «Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ. Άνω Βλασίας» .

7. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση επειγουσών αναγκών έργων οδοποιίας ΔΕ Αροανίας».

8. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση υποδομών ύδρευσης Δροβολοβού» .

9. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση υποδομών Τ.Κ. Ψωφίδας»

10. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου «Εσωτερική οδοποιία Τ.Κ. Καμενιάνων».

11. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση επειγουσών αναγκών έργων οδοποιίας ΔΕ Κλειτορίας» .

12. Περί έγκρισης της μελέτης και καθορισμού τρόπου εκτέλεσης του έργου «Αποκατάσταση επειγουσών αναγκών έργων οδοποιίας ΔΕ Παΐων» .

13. Περί έγκρισης γνώμης του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ. Καλαβρύτων για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου «Συντήρηση κεντρικής πλατείας Τ.Κ. Αγριδίου».

14. Περί έγκρισης γνώμης του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ. Καλαβρύτων για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου «Αποκατάσταση βατότητας κεντρικού δρόμου προς οικισμό Κερασιάς Τ.Κ. Λεχουρίου».

15. Περί έγκρισης γνώμης του Τμήματος Τεχνικών Υπηρεσιών του Δ. Καλαβρύτων για την παράταση της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου «Οδοποιία Τ.Κ. Πλάκας».

16. Περί έγκρισης παράτασης της συμβατικής προθεσμίας κατασκευής του έργου: «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης Τοπικής Κοινότητας Ρογών».

17. Περί έγκρισης Πρωτοκόλλου Προσωρινής και Οριστικής Παραλαβής του έργου «Κατασκευή δεξαμενών Δ.Δ. Κλειτορίας».

18. Περί έγκρισης 1ου Α.Π.Ε. του έργου: «Κατασκευή τοιχίων αντιστήριξης Τ.Κ. Ρογών» της Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.

19. Περί τροποποίησης τίτλων-ονομασίας έργων, υπηρεσιών κ.λ.π. δράσεων του Δήμου, περιεχομένων στο τεχνικό πρόγραμμα και στον προϋπολογισμό του Δήμου έτους 2013.

20. Περί τροποποίησης-αναμόρφωσης του Τεχνικού Προγράμματος και του Προϋπολογισμού του Δήμου έτους 2013.

21. Περί καθορισμού ανώτατου αριθμού επαγγελματικών αδειών πωλητών λαϊκών αγορών έτους 2013.

22. Περί της από 19-04-2013 αίτησης Δήμητρας Γεωργοπούλου και Ευστράτιου Κλεπετούνα, ιδιοκτητών οικοπέδου στην Τοπική Κοινότητα Λιβαρτζίου Δ.Ε. Αροανίας Δήμου Καλαβρύτων, για έγκριση και αποδοχή από το Δημοτικό Συμβούλιο της υπ’ αριθ.7898/23-12-2011 πράξης παραχώρησης εδαφικών τμημάτων σε κοινή χρήση της συμβολαιογράφου Πατρών Χαράς Ζηνόζη.

23. Περί εξουσιοδότησης του Δημάρχου για την υπογραφή συμβολαίων δωρεάς, ορισμού συμβολαιογράφων και ψήφισης πιστώσεων για τα συμβολαιογραφικά κλπ. έξοδα για την αποδοχή της δωρεάς ακινήτων στο Δήμο Καλαβρύτων: α) ακινήτου (διώροφου οικίας) ιδιοκτητών των κ.κ. Αλκιβιάδη Μαντά, Παναγιώτας Γιαννοπούλου και Ασήμως Τζουρά, εντός του οικισμού Μανεσίου της Τοπικής Kοινότητας Μανεσίου και β) ακινήτου ( παλαιάς οικίας) κληρονόμων Αλεξόπουλου εντός του οικισμού Λαγοβουνίου της Τοπικής Κοινότητας Λαγοβουνίου, Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων..

24. Περί αίτησης του Εκκλησιαστικού Συμβουλίου του Ι.Ν. Αγίων Θεοδώρων Κρυνοφύτων Τ.Κ. Κρυνοφύτων Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων για παραχώρηση κοινοχρήστου χώρου προς αξιοποίηση.

25. Περί αιτήματος κ. Νικολάου Λαγιάκου για παραχώρηση μέρους κοινοχρήστου χώρου στην Τοπική Κοινότητα Κάτω Ζαχλωρούς Δ.Ε. καλαβρύτων, έμπροσθεν της ιδιοκτησίας του.

26. Περί αιτήματος κ. Παναγιώτη Μπάτσικα για την παραχώρηση του παλαιού Δημοτικού Σχολείου στον οικισμό Μουρικίου της Τοπικής Κοινότητας Προφήτη Ηλία Δ.Ε. Καλαβρύτων του Δήμου Καλαβρύτων.

27. Περί αιτήματος Μορφωτικού & Εκπολιτιστικού Συλλόγου Σκεπαστού, για επιχορήγηση από το Δήμο.

28. Περί αιτήματος του Πολιτιστικού Συλλόγου ΄Ανω Λουσών «Τα Σουδενά» για επιχορήγησή του από το Δήμο για την πραγματοποίηση πολιτιστικών εκδηλώσεων.

29. Περί αιτήματος του Αθλητικού Ομίλου «Ο ΧΕΛΜΟΣ» Δ.Ε. Κλειτορίας για επιχορήγηση ποσού από το Δήμο.

30. Περί αιτήματος Εκπολιτιστικού Συλλόγου Γουμένισσας Καλαβρύτων «Η Αγία Μαρίνα», για επιχορήγηση από το Δήμο.

31. Περί αιτήματος του Συλλόγου Κλειτορολευκασίων Πάτρας «ΟΧΕΛΜΟΣ» για επιχορήγηση από το Δήμο.

32. Περί αιτήματος του Σκακιστικού Επιμορφωτικού Ομίλου Καλαβρύτων Επαρχίας (ΣΕΠΟΚΕ), για επιχορήγησή του από το Δήμο με το ποσό των 350 €, για την κάλυψη δαπανών (μεταλλίων, επάθλων, διαμονή, διατροφή κ.α) για την πραγματοποίηση προγραμματισμένων εκδηλώσεων στις 13 και 14/7/2013 στο ΚΕΔΙΚ ΣΕΜΙΝΑΡΙΟ ΔΙΑΙΤΗΣΙΑΣ ΕΛΒΕΤΙΚΟΥ ΣΥΣΤΗΜΑΤΟΣ-ΚΛΗΡΩΣΕΩΝ.

33. Περί διαγραφής τελών.

34. Περί του με αριθ. πρωτ. 593/27-6-2013 εγγράφου του Μητροπολίτη Καλαβρύτων & Αιγιαλείας για απαλλαγή επιβολής και καταβολής των δημοτικών τελών της οικογένειας του μακαριστού Αρχιμανδρίτη π. Ισίδωρου Σαλάκου, στην Τ.Κ. Πάου Δ.Ε. Παΐων Δήμου Καλαβρύτων.

35. Περί αίτησης κ. Δημητρίου Κούκουρα, για εξέταση και αντιμετώπιση του προβλήματος από το Δήμο της διέλευσης των φορτηγών μπροστά από την οικία του στην Τ.Κ. Κλειτορίας στην κεντρική οδό προς Τρίπολη και στη διασταύρωση προς Φίλια όπου τα ψηλά οχήματα τακτικά συγκρούονται με το μπαλκόνι της οικίας του.

36. Περί άδειας επέμβασης Κ. Κούκουρα σε πεζοδρόμιο Τ.Κ. Κλειτορίας, λόγω επικινδυνότητας στατικότητας μπαλκονιού.

37. Περί ψήφισης πίστωσης ποσού 7.700 €, (καταβολή συμμετοχής του Δήμου) για την ηλεκτροδότηση ακινήτου στην Ανάληψη Τοπικής Κοινότητας Καστριών Δ.Ε. Κλειτορίας Δήμου Καλαβρύτων, ιδιοκτησίας Δήμητρας Μπράτσικα.

38. Περί ονομασίας της πάνω πλατείας της πόλης των Καλαβρύτων Τοπικής Κοινότητας Καλαβρύτων, Δημοτικής Ενότητας Καλαβρύτων Δήμου Καλαβρύτων, σε «ΠΛΑΤΕΙΑ ΑΓΓΕΛΙΚΗΣ ΜΑΥΡΕΛΗ».






Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............




Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.