HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Τι γίνεται με το έργο του δικτύου αποχέτευσης λυμάτων Καλαβρύτων;

Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει αποδέκτες παραπόνων από συμπολίτες μας για την πρόχειρη εργασία που γίνετai στο έργο "Εσωτερι...



Τις τελευταίες μέρες έχουμε γίνει αποδέκτες παραπόνων από συμπολίτες μας για την πρόχειρη εργασία που γίνετai στο έργο "Εσωτερικό δίκτυο αποχέτευσης λυμάτων Καλαβρύτων".
Οι πληροφορίες μας είναι ότι στις τομές που κάνει η εταιρεία ώστε να αποκατασταθούν οι καθιζήσεις .. χρησιμοποιείτε τσιμέντο, όχι και τόσο καλής ποιότητας!
Αληθεύει ότι το υλικό (τσιμέντο) έρχεται από την Πάτρα;
Τόσες ώρες που χρειάζεται,έχει τις ιδιότητες που θα έπρεπε;
Το αποτέλεσμα μετράει!
Όπως μας ενημερώνουν οι συμπολίτες μας ... Μετά από ένα 24 ωρο από την στιγμή που χρησιμοποιηθεί, γίνεται σκόνη (τρίβεται)!
Αναρωτιόμαστε αν ο κ.Περιφερειάρχης γνωρίζει την εν λόγο κατάσταση, οι υφιστάμενοι του πάντως παρακολουθούν την εξέλιξη του έργου.
Περιμένουμε πριν τοποθετηθεί στις τομές ασφαλτοτάπητας, οι υπηρεσίες της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδος να κάνουν έλεγχο (δείγματα) στο τσιμέντο που έχει χρησιμοποιηθεί.
Ο Χειμώνας όπως όλοι γνωρίζουμε είναι μπροστά μας και χρήματα για τυχόν κακοτεχνίες δεν υπάρχουν.
Ας φροντίσουν λοιπόν οι υφιστάμενοι του κ.Περιφερειάρχη, να μην τον εκθέσουν.







Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............



Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.