HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Α.Ε.Καλαβρύτων: Ζητάμε συγγνώμη από τον διαιτητή κ. Καλύβα και το φίλαθλο κόσμο

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων σχετικά με τα χθεσινά θλιβερά επισόδεια που έλαβαν χώρα στο αγώνα Ίκαρος Λακκόπετρας - Κα...

Ανακοίνωση εξέδωσε η Αθλητική Ένωση Καλαβρύτων σχετικά με τα χθεσινά θλιβερά επισόδεια που έλαβαν χώρα στο αγώνα Ίκαρος Λακκόπετρας - Καλάβρυτα με αποτέλεσμα τον τραυματισμό του διαιτητή Καλύβα από παίκτη των Καλαβρύτων.
Η ανακοίνωση έχει ως εξής: 
"Την Κυριακή 09/06/2013 δυστυχώς ένα μέλος της ομάδας μας πάνω στον εκνευρισμό του για το άσχημο αποτέλεσμα του αγώνα που μόλις είχε τελειώσει, ΑΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΩΣ γρονθοκόπησε τον διαιτητή του αγώνα κ. Καλύβα.
Πάγια θέση μας είναι να καταδικάζει τέτοιου είδους φαινόμενα ακόμα και αν αμαυρώνουν την έως τώρα αξιοπρεπή πορεία μας ως σωματείο. Ζητούμε συγγνώμη από τον κ. Καλύβα, από την Ένωση διαιτητών Αχαΐας την Ένωση ποδοσφαιρικών σωματείων Αχαΐας ,τους ποδοσφαιριστές, παράγοντες και φιλάθλους που ήταν μπροστά σε αυτό το περιστατικό και σε όλο τον φίλαθλο κόσμο των τοπικών πρωταθλημάτων.
Γνωστοποιούμε σε όλους ότι ο εν λόγω ποδοσφαιριστής από σήμερα παύει να είναι μέλος της ομάδας μας και μαζί με αυτόν θα οδηγηθούν στην πόρτα της εξόδου και τυχών υποστηρικτές του. Θα στηρίζουμε πάντα την όποια προσπάθεια γίνεται για την εξάλειψη της βίας από τους αγωνιστικούς χώρους και θα μαχόμαστε για την πρόοδο της ευγενούς άμιλλας και του ευ αγωνίζεστε.
Η μέχρι τώρα πορεία μας, έχει αποδείξει ότι δεν επικροτούμε τέτοιες ενέργειες και θα είναι άδικο να στοχοποιηθεί και να στιγματιστεί ολόκληρος ο σύλλογός μας από την μεμονωμένη πράξη ενός ατόμου.
Μακάρι αυτό να είναι το τελευταίο περιστατικό που αμαυρώνει τον ερασιτεχνικό αθλητισμό και σε αυτό να βοηθήσουν όλοι."



Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.