HIDE

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

HIDE_BLOG

Breaking News

latest

Εορταστικές και πολιτιστικές εκδηλώσεις στο Μικρό Ποντιά Καλαβρύτων

Ο Σύλλογος Μικροποντιωτών, σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Μικρού Ποντιά Καλαβρύτων, διοργανώνουν το 17ο αντάμωμα των απαν...


Ο Σύλλογος Μικροποντιωτών, σε συνεργασία με το Εκκλησιαστικό Συμβούλιο Μικρού Ποντιά Καλαβρύτων, διοργανώνουν το 17ο αντάμωμα των απανταχού Μικροποντιωτών
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Κυριακή 23 Ιουνίου και ώρα 9 π.μ. στον προαύλιο χώρο της Αγίας Τριάδας, ξωκλήσι του χωριού.
Στην εκδήλωση θα συμμετάσχουν δυο χορευτικά τμήματα του Παγκλαβρυτινού συλλόγου, με αυθεντικές παραδοσιακές φορεσιές και θα χορέψουν χορούς της περιοχής μας.
Μετά το πέρας της Θειας Λειτουργίας και των χορευτικών, από τους διοργανωτές θα προσφερθούν τοπικά εδέσματα, βραστό, τυρί, σαλάτες ενώ το κρασί θα ρέει άφθονο.
Το διοικητικό συμβούλιο του Συλλόγου προσκαλεί όλους τους Μικροποντώτες με τους φίλους τους να τιμήσουν με την παρουσία τους την εκδήλωση, να γλεντήσουν, ξεχνώντας τα προβλήματα της καθημερινότητας και αντλώντας στιγμές ξεγνοιασιάς, κεφιού και χορού που τόσο πολύ χρειαζόμαστε!
Πρόγραμμα Εκδήλωσης
07:00 έως 10:30 Θεια Λειτουργία
11:00 έως 11:30 Χορευτικά Παγκαλαβρυτινού Συλλόγου
11:30 έως 12:00 προσφορά δωρεάν φαγητό
12:30 έως Αργά το απόγευμα λαϊκό παραδοσιακό γλέντι

Το Διοικητικό Συμβούλιο






Ενημέρωση για όλες τις ειδήσεις των Καλαβρύτων και της ορεινής Αχαΐας με ένα στη σελίδα του kalavrytanews.com. ...............


Δεν υπάρχουν σχόλια

Σημείωση: Μόνο ένα μέλος αυτού του ιστολογίου μπορεί να αναρτήσει σχόλιο.

Ακολουθήστε το kalavrytanews.com στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Ακολουθήστε το ΚΑΛΑΒΡΥΤΑ-NEWS σε Instagram, Facebook και Twitter.